divendres, 18 de març del 2011

QUICHE DE CARXOFES, PORROS I CARBASSÓ


Aquesta recepta va sorgir arrel d’un viatge a Palma en que vàrem anar a dinar a un restaurant vegetarià on totes les receptes són boníssimes i mai saps quina triar. Un dels plats era una quiche de carxofes que com sempre no em va decebre i quan vaig tornar a casa vaig anar a l’hort a collir les carxofes i a les gallines a per els ous i em vaig posar a la feina! Va quedar molt bona i tots qui la van provar la van alabar.


Ingredients:
1 base de massa brisa
3 carxofes
1 porro
½ carbassó
2 ous
375 ml de llet calenta
Formatge ratllat
Sal , pebre i nou moscada



Netegem les carxofes i les tallem a làmines fines i les sofregim amb molt poc oli.
Netegem el porro i el tallem en juliana i l’afegim a la paella de les carxofes i acabem de sofregir tot junt.
Netegem el carbassó i el tallem a rodanxes fines i l’ofeguem en una altra paella.
Una vegada tenim les verdures sofregides les reservem.
Batem els ous una mica i els barregem amb la llet calenta, posem sal, pebre, nou moscada i el formatge .
Preparem la base en un motllo rodó desemmotllable, fem una capa de carbassó i a sobre les carxofes i el porro tirem per sobre la barreja de llet i ous i es cou a 180º en el forn calent uns 25 minuts.


Espero que us agradi!

3 comentaris:

  1. Què bona ha d'estar.. i més si acabes de collir les carxofes i els ous! amb aquests ingredients ha de ser exquisida. Petons

    ResponElimina
  2. Una combinació de verdures genials! M'encanten les quiches!!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. Cada vegade m'agraden més les quiches i amb aquesta combinació de verdures ha de ser bonissima i no parles si a sobre tens el privilegi de ser acabades de collir.
    Petons

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!