Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
dimarts, 12 d’abril del 2011
FAVES ARREBOSSADES
Aquest aperitiu és molt fàcil de fer i em va sorprendre de debó fa uns quants diumenges quan fent porquetjades, per entretenir la gana mentre feien sobresades, cuixot, salxixes ens van oferir aquest plat.
Ingredients:
Faves molt tendres
Pasta de fregir:
1 ou
2 dl d’aigua
1 cullerada d’oli
Sal i pebre
150g de farina
Per fer aquesta recepta les faves han de ser molt tendres ja que es mengen amb la pell i tot.
Bullim les faves uns 5 minuts amb l’aigua ben bullent, deixem refredar.
Mentre fem la pasta de fregir barrejant la farina amb el rovell d’ou i l’oli, afegim l’aigua a poc a poc, la sal i el pebre i finalment la clara muntada. Reservem 30 minuts i anem passant les favetes per la pasta i les fregim amb oli calent.
És un aperitiu que sorprèn a gran i petits!
Espero que us agradi!
Mai he menjat faves amb la pell! ho veig tant als blocs, que crec que ho provaré, clar que han de ser molt, molt, tendres, no?
ResponEliminaAixí, arrebossadetes, segur que m'encanten!
Petonets
Aixo s'hauria de tastar, em sembla sorprenent...
ResponEliminaUna abraçada,
Hola Sílvia!
ResponEliminaQuina casualitat que publiquis faves just aquesta setmana... és l'ingredient de la Recepta del 15 d'aquest mes, i només queden 3 dies! Si vols participar en el recull, estarem encantats... que és un aperitiu molt original!
Petons!
Sandra
Jo he cuinat faves molt tendres amb pell, pero arrebossades no ho he fet mai, es tindra que provar..
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/
No havia apensat mai que es poguessin menjar així, i mira que m'agraden!
ResponEliminaQuan són molt tendres, jo també me les menjo amb pell. A casa en diem "amb pantalons"
Hola!
ResponEliminaA mi m'ha sorprés molt!! cuinades així no ho havia vist mai!! Així que això queda per fer una sorpresa a casa. Petonets!
Veig que us he sorprés tant com em van sorprendre a mi.
ResponEliminaEstic contenta que us agradin!
Oi tant que ens ha sorprès!! Ben curiós!
ResponEliminaSorprenent! No m'agraden les faves, clar que cuinades així, crec que m'hi atreviré
ResponElimina