dimarts, 12 d’abril del 2011

FAVES ARREBOSSADES


Aquest aperitiu és molt fàcil de fer i em va sorprendre de debó fa uns quants diumenges quan fent porquetjades, per entretenir la gana mentre feien sobresades, cuixot, salxixes ens van oferir aquest plat.


Ingredients:

Faves molt tendres
Pasta de fregir:
1 ou
2 dl d’aigua
1 cullerada d’oli
Sal i pebre
150g de farina

Per fer aquesta recepta les faves han de ser molt tendres ja que es mengen amb la pell i tot.
Bullim les faves uns 5 minuts amb l’aigua ben bullent, deixem refredar.
Mentre fem la pasta de fregir barrejant la farina amb el rovell d’ou i l’oli, afegim l’aigua a poc a poc, la sal i el pebre i finalment la clara muntada. Reservem 30 minuts i anem passant les favetes per la pasta i les fregim amb oli calent.
És un aperitiu que sorprèn a gran i petits!



Espero que us agradi!

9 comentaris:

  1. Mai he menjat faves amb la pell! ho veig tant als blocs, que crec que ho provaré, clar que han de ser molt, molt, tendres, no?
    Així, arrebossadetes, segur que m'encanten!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Aixo s'hauria de tastar, em sembla sorprenent...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  3. Hola Sílvia!
    Quina casualitat que publiquis faves just aquesta setmana... és l'ingredient de la Recepta del 15 d'aquest mes, i només queden 3 dies! Si vols participar en el recull, estarem encantats... que és un aperitiu molt original!
    Petons!
    Sandra

    ResponElimina
  4. Jo he cuinat faves molt tendres amb pell, pero arrebossades no ho he fet mai, es tindra que provar..
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com/

    ResponElimina
  5. No havia apensat mai que es poguessin menjar així, i mira que m'agraden!
    Quan són molt tendres, jo també me les menjo amb pell. A casa en diem "amb pantalons"

    ResponElimina
  6. Hola!
    A mi m'ha sorprés molt!! cuinades així no ho havia vist mai!! Així que això queda per fer una sorpresa a casa. Petonets!

    ResponElimina
  7. Veig que us he sorprés tant com em van sorprendre a mi.
    Estic contenta que us agradin!

    ResponElimina
  8. Sorprenent! No m'agraden les faves, clar que cuinades així, crec que m'hi atreviré

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!