Aquestes magdalenes les faig sovint, però canviant el gust, ja sigui amb xocolata, amb taronja, amb llimona o amb anís com aquesta vegada. La recepta surt del llibre del Xavier Barriga “PAN” però fent petits canvis, com l’oli que en poso d’oliva o l’anís en lloc de la canyella.
Són petits canvis que fan que a casa els hi agradin més.
Surten unes 16 magdalenes, però podeu estar ben segurs que amb un tres i no res no us en quedarà ninguna!
MAGDALENES
Ingredients:
125 g d’ous (4 ous)
175 g de sucre
60 ml de llet
190 ml d’oli
210 g de farina
5 g de llevat Royal
Pell de llimona i 2 gotes d’essència d’anís
Agafem els ous i el sucre i els batem fins que la barreja estigui ben homogènia. Després hem d’anar afegint la llet i l’oli a poc a poc . Una vegada tot barrejat afegim el Royal, la raspadura de llimona i les gotes d’anís per finalment afegir la farina passada pel sedàs. Barregem molt bé aquesta pasta i l’hem de deixar reposar a la nevera un mínim d’una hora (si és més no passa res). Escalfeu el forn a 250º. Passat el temps de repòs, ompliu els motlles de magdalenes amb la pasta fins una mica més de la meitat i s’enforna uns 14 minuts, baixant la temperatura a 210º.
Si podeu aguantar deixar-les refredar i a berenar!!!
Espero que us agradin!
Quina pinta!!! fa temps que no he fet madalenes, crec que em poso ara mateix a la feina!
ResponEliminaPetonets
Però quina guapada de magdalenes que t'han sortit!
ResponEliminaHola!
ResponEliminaEs podria fer també amb farina integral?
Correspondria a les mateixes quantitats?
Tenen una pinta bonissima.
Gràcies
Hola Coco: si les fas amb farina integral necessitaràs una mica més de llet! Intenta-ho!
ResponElimina