Aquesta recepta és d’aquelles que no se’ls hi pot dir
que són fàcils sinó que són superfàcils. No necessita forn, no necessites més
que un cassó i tres ingredients. El nom
amb va cridar l’atenció ràpidament ja que no sabia de que es podia tractar i
buscant per Internet la traducció va ser clara “dolç de sucre”. Es clar sucre,
sucre i més sucre. Els ingredients són només tres però es converteixen en una
bomba de rellotgeria una vegada combinats. Tots els que l’han provat, encara
que és una bomba no poden menjar només un trosset.
La recepta amb va venir a través del bloc “ Le palais gourmand” que segueixo des de que vaig tornar a estudiar francès després
de molts d’anys i a part d’aprendre l’idioma
a més a més té unes receptes fantàstiques.
Vinga i ara la recepta!
FUDGE DE CREMA DE XOCOLATA
Ingredients:
200 g de xocolata fondant
250 ml de crema de xocolata (Nocilla, Nutella)
Es posen tots els ingredients en un cassó i es
barregen a foc molt baix i procurant que no s’enganxi fins que està tot
dissolt.
En un motlle de plum-cake untat amb mantega
s’aboca la barreja anterior i es posa a la nevera un mínim de tres hores.
Una vegada fred es talla en porcions
individuals.
Espero que us agradi!
Només pensar en com se'm desfaria a la boca una queixaladeta del fuge, ja em vé salivera..... no l'he fet mai però el tinc en ment. ;)
ResponEliminaNena, llástima que ara no puc menjar xocolate, per el régim, ja saps. Però te una ¡¡¡pinta!!! que un parells de porcions... Petonets
ResponEliminaJo en vull una porció!!!
ResponEliminaPer jo una de ses millors receptes, es facilissim de fer, vaig quedar bé amb tota sa familia.
ResponElimina