Ho sento però les fotos no fan justícia de lo
bona que surt! Aquesta va ser una de les propostes salades que vaig fer però no tenia la màquina de fotos i vaig fer el que vaig poder amb la màquina dels meus fills!
TRENA D’ESPINACS A LA CATALANA
Ingredients:
1 làmina de pasta de full
1 paquet d’espinacs congelats
50 g de panses
50 g de pinyons
Formatge tipus Philadelphia
1 ou per pintar
Preparem els espinacs coent-los amb una mica d’aigua i sal uns 8 minuts.
Després els escorrem molt bé i els barregem amb les panses i els pinyons. Ho
deixem refredar fins el moment d’omplir la trena.
Per fer la trena hem de dividir mentalment el
rectangle de pasta de full en tres parts i llavors anar fent talls obliqües a
banda i banda.
A la part central posem els espinacs i a sobre
el formatge cremós.
Finalment anem tancant la pasta de full
creuant la pasta per formar la trena.
Una vegada feta la pintem amb ou batut i l’enfornem
a 200-210º un 15-20 minuts fins que
veieu que està ben enrossida.
Espero que us agradi!
Tinc debilitat pels espinacs a la catalana i per la pasta de full, així que aquesta trena m'encantaria. I jo trobo que les fotos fan prou goig... ;)
ResponEliminamolt bona pinta una manera diferent de menja espinacs
ResponEliminaquina pinta que té! Ha d'estar boníssima aquesta trena!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quina pinta més bona aquesta trena.
ResponEliminaPetons
Hola a totes, com podeu veure m'ha donat per fer trenes i la veritat és que em treuen de més d'un compromés. Són ràpides de fer, les pots omplir del que vols i sempre quedes bé.
ResponEliminaGràcies noies!
Aquestes trenes són boníssimes, i si a sobre la farceixes d'espinacs a la catalana èxit assegurat!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Molt bona aquesta trena, la veritat és que no n' he fet mai cap, ni dolça ni salada. M' anotaré la teva recepta.
ResponEliminaQuina bona trena!! Es veu molt bona, segur que va se deliciosa.
ResponEliminaPetons
Mónica-Recetas de Mon
L'aspecte es immillorable!
ResponEliminaUna delicia Silvia molt tentadora i les fotos si que te han quedat bé.
ResponEliminaUn petonet molt gran i bon cap de setmana.