Uff! ja se que fa dies que no publico cap recepta i no és per no haver cuinat eh! sinó que no he tingut temps de redactar, fer les fotografies i finalment publicar-les, però ara que tot torna a la normalitat ( escola, feina, activitats...) em poso un altre cop a la feina. Per la nit de Reis vaig fer moltes coses ja que els Reis es van presentar a casa i tots els amics estaven convidats a l'esdeveniment! Poc a poc us aniré presentant les receptes noves que vaig fer i que van tenir molt d'èxit!
POLVORONS D’AVELLANES
Ingredients:
100 g de seu
100 g d’avellanes torrades
150 g de sucre moreno
1 clara d’ou
1 pell de llimona
1 culleradeta de Royal
½ culleradeta de canyella
Tritureu les avellanes torrades amb el
minipimer i reserveu.
Barregeu la farina amb el seu, la clara d’ou,
la raspadura de pell de llimona, el sucre el Royal, la canyella i les avellanes.
Una vegada està tot ben barrejat, estireu la
pasta deixant-la d’un centímetre de gruix i aneu tallant amb un talla pastes de
la forma que vulgueu.
Col·loqueu-les a la safata del forn amb un
paper de forn i coeu-les a 180º uns 15 minuts.
Una vegada fredes empolsimeu-les amb sucre
llustre.
Uns polvorons ben bons I sencills de fer.
ResponEliminaPetons
Aquests dies de Nadal tots hem anat de bòlit :)
ResponEliminaM'encanten els polvorons d'avellana, els trobo més gustosos que els clàssics d'ametlla.