La meva filla tenia un
desitg, volia llet condensada cuita! I perquè no se la mengés a cullerades vaig
fer aquest braç de gitano i així també el varem poder compartir amb els amics.
Braç de gitano
125 g
de sucre
125 g de farina
4 ous
1 culleradeta de Royal
Raspadura de llimona
1 pot de llet condensada
El dia abans, bullim la llet condensada (sense
obrir el pot) amb l’olla a pressió durant uns 20 minuts ( ha d’estar cuita però
fàcil d’escampar). Reservem.
Per fer el pa de pessic: en un bol hem de
barrejar els ous sencers amb el sucre fins que quedi una crema esponjosa,
llavors afegir la raspadura de llimona.
Després afegim la farina i el llevat tot
passat pel sedàs, remenem una mica fins incorporar-ho tot bé.
A la safata del forn, posem paper per coure i
escampem la pasta del pa de pessic. S’ha de coure uns 8 minuts a foc fort. Una
vegada fet el girem a sobre d’un altre paper de forn i l’emboliquem fent el pa
de pessic.
Una vegada fred,
desemboliquem el braç de gitano i el farcim amb la llet condensada cuita.
Finalment, l’empolsimem
amb sucre llustre.
Espero que us
agradi!
Quina piiintaaa!! No sé si mai he fet llet condensada cuita, però de normal, em torna boja! Em sembla que aquest braç de gitano volaria a casa :) Es veu deliciós!
ResponEliminaPetonets!
Hola Marina: fixat que jo estic pensant fer-lo un altre cop pels anys de la meva filla, com a postre pel dia de sant Esteve!
ResponEliminaProve'l
Mmm.... molt llaminer :)
ResponEliminaLa llet condensada cuita deu semblar al dulce de leche, oi?
Com diu la Marina, crec que a casa meva tampoc deixariem res! Un braç ben bo amb aquest farcit. Petonets
ResponElimina