Aquest cap de setmana de fred hem aprofitat
per fer anar el forn una mica més que de costum, encara no us ho havia dit però
he canviat el forn i estic a la fase d’aprenentatge per aconseguir que ens
entenguem tant bé com amb l’anterior.
Poc a poc arribarem a acostumar-nos a treballar junts però m’està
costant una mica i és que el primer ja tenia 20 anys i amb els ulls tancats ja
sabia com sortiria tot allò que enfornava i en canvi ara només faig que mirar
si cou bé, si la massa puja, si es crema... bé que estic fent unes quantes
proves per poder-nos entendre a la perfecció.
Vaig provar de fer aquestes magdalenes ( que
van sortir molt bé) però jo em vaig passar els 15 minuts asseguda davant del
vidre mirant com evolucionaven!
MAGDALENES
Ingredients:
125 g de farina de blat
125 g de farina de blat d’indi (Maizena)
175 g de sucre llustre
2 ous
1 pell de llimona ratllada
100 g d’oli de gira-sol
½ sobre de llevat Royal
60-70 ml de llet
Per fer aquestes magdalenes primer de tot batem
els ous amb el sucre fins fer una crema homogènia, després afegim a poc a poc
l’oli i la llet i continuem barrejant.
Barregem les farines i el llevat i ho afegim
en moviments lents a la barreja anterior.
Finalment incorporem la ratlladura de la pell
de llimona.
Omplim els motlles de magdalenes amb aquesta
barreja i deixem que reposi una mica la pasta.
Escalfem el forn a 230º i en el moment
d’enfornar-les el baixem a 210º i les coem uns 15-17 minuts.
Espero que us agradin!
A mi també em va costar aprendre a fer anar el forn nou... Però tu ja pots estar satisfeta, aquestes magdalenes t'han quedat perfectes!
ResponEliminaTenen molt bona pinta aquestes madelenes. Aquest dies de fred be de gust estar a casa i aprofitar per fer coses al forn.
ResponEliminaDe ben segur que en poc dies ja li agafes la mida:
petons
Silvia te han quedado muy ricas estas madalenas, me llevo una para el café. besitos
ResponEliminaEn quina posició poseu el forn? amb ventilador o sense? només ventilador?
ResponEliminaHola anònim: jo he posat escalfor a baix i ventilador. Però si les hagués fet amb el forn antic hagués marcat el que posava (*) calor per tot i ventilador.
ResponEliminaEspero haver-ta ajudat!