dijous, 1 de març del 2012

BAVARESA DE PINYA


Un altre pastís per celebrar el meu aniversari, però aquesta vegada amb els amics i després  de menjar porcella al forn de llenya, que millor que un pastís ben refrescant.

Aquest és un pastís que faig ben bé des de fa uns 18 anys, sempre agrada, el pots fer uns quants dies abans i congelar-lo, no embafa i després d’un bon dinar sempre hi ha un raconet pel dolç.



 
Era un postre que agradava especialment en el meu sogre i durant anys li feia sempre que celebravem alguna cosa.
 
 
BAVARESA DE PINYA
Ingredients:
1 pot de pinya en suc
150 g de sucre
2 briks de nata per  muntar 400ml
1 llimona
5 fulles de gelatina
Caramel

Per fer aquesta bavaresa triturarem 4 rodanxes de pinya juntament amb el sucre i el suc de la llimona. Reservar.
Amb el suc de la pinya hidratem les fulles de gelatina i després escalfem una mica el suc per acabar de dissoldre-les. Després ho afegirem a la preparació anterior.
Per altra banda muntem  la nata.
Anem barrejant a poc a poc la nata amb el triturat de pinya i ho aboquem en un motlle corona que haurem regat amb caramel i posat la resta de rodanxes de pinya partides per la meitat fent la corona.
Posar a  la nevera mínim 5-6 hores o encara millor fer-lo el dia abans. També es pot congelar i posar-lo a la nevera unes hores abans de menjar-lo.

Per decorar-lo que millor que unes maduixes de temporada!





Espero que us agradi!


9 comentaris:

  1. Espectacular , me ha encantado y además si lo llevas preparando desde hace 18 años es por que es éxito asegurado.

    Un beso.

    ResponElimina
  2. No he fet mai aquest tipus d'elaboració però m'ha cridat l'atenció i si fa tant de temps que el fas, segur que és boníssim!

    ResponElimina
  3. M'agrada la idea de poder congelar el pastis...
    M'has de dir quin bar de Ciutadella fan aquets cornets, que segurament, aquest estiu estarem uns dies a Menorca..
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Aquestes postres refrescants i lleugeres són le smeves preferides, ha de ser boníssima!

    ResponElimina
  5. Mai he provat de fer bavaresa, però per la pinta que té crec que no trigaré massa! El toc de pinya li va genial!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  6. Proveula que queda super suau i molt bona!
    Gemma "Caprofiti" el bar és "es Molí"
    A veure si ens veiem per Ciutadella!

    ResponElimina
  7. nyam nyam!! aixè ha d'estar bonisisisisisim!!!!

    ResponElimina
  8. Silvia cuánto tiempo sin pasar por aquí, este postre además de vistoso tiene que estar riquísimo. besitos guapa

    ResponElimina
  9. Siguiendo en mi linea Maria Jesus fàcil y bueno!

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!