Aprofitant la temporada de maduixots us
presento aquestes copes refrescants, fàcils de fer i deliciosament bones! Ja que
porten mascarpone i melindros també pot ser un tiramisú, no?
COPES-TIRAMISÚ DE MADUIXOTS
Ingredients:
12 melindros (1 melindro per copa)
500 g de maduixots
Suc de 2 taronges
2 cullerades de vi dolç, mistela, garnatxa
500 g de mascarpone
500 g de natilles
Preparar 12 copes. Dins cada copa posarem un
melindro tallat a trossets.
Exprimir dues taronges i barrejar el suc amb
el vi dolç, després abocar-ho per sobre els melindros.
Feu unes natilles amb 130g de sucre, 3 ous,
600 ml de llet i 1 culleradeta de canyella en pols. Deixar-les refredar i
barrejar amb el mascarpone fins tenir una crema suau.
Tallar els maduixots a trossets petits i posar
tota una capa a sobre els melindros, després una capa de crema i finalment
adornar amb més maduixots.
Espero que us agradi!
Molt bona idea combinar el mascarpone amb les natilles. I ara que les maduixes ja estan en plena temporada, val la pena aprofitar-ho ;)
ResponEliminaUna copa elegant, vistosa i boníssima!
Ara bé de gust fer postres amb maduixes. Ja estan tan bones. Aques copes han de ser bonissimes.
ResponEliminaPetons i bon diumenge
Unes postres ben bones!!! tot el que porta mascarpone m'agrada y amb maduixes ja és el nirvana!
ResponEliminaPetonets
Que bones són les maduixes quan n'és temporada, et permeten fer postres deliciosos com el que ens presentes! Sà, lleugeret i ideal per acabar un àpat de diumenge ;)
ResponElimina