Casi, casi que no arribo però sembla que podré publicar!!!!La recepta del 15 d'aquest mes va d'arròs i des de que vaig veure la proposta que penso amb ella, però necessitava que em dictessin la recepta!
Aquesta recepta s’ha de fer en cassola de fang ( ha insistit!!!)
i per no més de cinc persones ja que les quantitats estan molt ajustades perquè
quedi molt bé.( M'ho ha repetit unes quantes vegades).
És una recepta del meu marit que quan s’anima
i es posa davant dels fogons fa coses ben bones!
Ingredients:
1 k de molls (triar tres o quatre de grans i
la resta més petits)
1 l de fumet: pastanaga, porro,ceba,tomàquets,julivert,alls,molls
Sofregit: 1 pebrot verd, 2 alls, 3 tomàquets
1/2 k d’arròs
Fregim els molls grans a la cassola de fang. Separem
els caps i les espines i les afegim al brou.
Mentre fem el fumet de peix amb la resta de
molls, una pastanaga, un porro, un parell de tomàquets, una ceba, alls i
julivert. Sal i pebre. Bullint tot junt no més de 30 minuts. Reservem.
A la cassola fem un sofregit de pebrot verd,
alls, tomàquets tot ben petit i confitat. Després afegim les molles dels molls
i el mig k d’arròs, el rossegem una miqueta i tirem el fumet tot d’una a foc
fort i després el baixem i tapem la cassola uns 15 minuts (provar-ho per mirar
com està de sal). Deixem reposar 5 minuts i a menjar !!!
Espero que us agradi !
Guapa!! Aquest arròs és un autèntic luxe! Felicita al teu marit, eh? jejeje
ResponEliminaMoltes gràcies per participar, ens has deixat l'enllaç al bloc?!
Petonets
Sandra
quina recepta més interessant! ha de quedar molt gustós amb els molls!
ResponElimina