dimarts, 10 d’abril del 2012

BUNYOLS D’ESPÀRRECS







A casa sempre aprofitem les temporades  dels productes que ens dona el camp per fer provisió i menjar d’allò més fresc.Fa uns dies ben aprofitar el dia tan bo que feia per anar a passejar pel camp i collir uns quants espàrrecs. En arribar a casa estava per fer una sopa de verdures, una truita o aquests bunyols que han sigut els guanyadors.
Quan aneu pel camp assegureu-vos que els marges no estiguin tractats amb herbicides i tingueu cura de no trepitjar sembrats ni fer enderrossalls. Pel demés , aprofiteu tot el que ens dona la natura!

BUNYOLS D’ESPÀRRECS
Ingredients:
Espàrrecs verds (de marge)
1 all
1 branqueta de julivert
1 ou
2 cullerades de farina
1 cullerada de Maizena
Sal
1 rajolí de llet
1 culleradeta de llevat en pols
Per fer aquests bunyols que aquí diuen roles s’han de rentar, tallar i bullir els espàrrecs uns 8-10 minuts amb aigua bullint i una mica de sal. Escórrer i reservar.
Fem la pasta dels bunyols barrejant l’ou amb el rajolí de llet, l’all i julivert ben talladets, les farines, el llevat i la sal. Tot ben batut.
Després afegim els espàrrecs i deixem reposar una estoneta la barreja.
En una paella amb oli anem fregint culleradetes de pasta fins que estiguin rossos.

Espero que us agradin!


5 comentaris:

  1. Quina bona idea, no he fet mai bunyols d'espàrecs de marge! Han de quedar molt gustosos, m'ho apunto pel proper cop, que sempre els acabo fent en truita ;)

    ResponElimina
  2. Ummmmmm, que bona pinta que tenen. Fins i tot jo provare a fer-los.

    ResponElimina
  3. Aquesta és una bona proposta per cuinar els espàrrecs, m'apunto a provar la recepta i a anar a buscar-los a bosc!

    ResponElimina
  4. Ooooooooh que maravilla.....que ricos.

    Un saludo

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!