A casa sempre aprofitem les temporades dels productes que ens dona el camp per fer provisió i menjar d’allò més fresc.Fa uns dies ben aprofitar el dia tan bo que feia per anar a passejar pel camp i collir uns quants espàrrecs. En arribar a casa estava per fer una sopa de verdures, una truita o aquests bunyols que han sigut els guanyadors.
Quan aneu pel camp assegureu-vos que els
marges no estiguin tractats amb herbicides i tingueu cura de no trepitjar
sembrats ni fer enderrossalls. Pel demés , aprofiteu tot el que ens dona la
natura!
BUNYOLS D’ESPÀRRECS
Ingredients:
1 all
1 branqueta de julivert
1 ou
2 cullerades de farina
1 cullerada de Maizena
Sal
1 rajolí de llet
1 culleradeta de llevat en pols
Per fer aquests bunyols que aquí diuen roles s’han
de rentar, tallar i bullir els espàrrecs uns 8-10 minuts amb aigua bullint i una
mica de sal. Escórrer i reservar.
Fem la pasta dels bunyols barrejant l’ou amb
el rajolí de llet, l’all i julivert ben talladets, les farines, el llevat i la
sal. Tot ben batut.
Després afegim els espàrrecs i deixem reposar
una estoneta la barreja.
En una paella amb oli anem fregint
culleradetes de pasta fins que estiguin rossos.
Quina bona idea, no he fet mai bunyols d'espàrecs de marge! Han de quedar molt gustosos, m'ho apunto pel proper cop, que sempre els acabo fent en truita ;)
ResponEliminaUmmmmmm, que bona pinta que tenen. Fins i tot jo provare a fer-los.
ResponEliminaes veuen ben bons!
ResponEliminaAquesta és una bona proposta per cuinar els espàrrecs, m'apunto a provar la recepta i a anar a buscar-los a bosc!
ResponEliminaOoooooooh que maravilla.....que ricos.
ResponEliminaUn saludo