Fa molts de dies que no publico res de res i no es que no cuini però...Avui us porto un petit caprici que he fet per dinar, tan pot ser un aperitiu, un primer plat o fins hi tot un segon la qüestió és que és fàcil de fer, entretingut de menjar i acostuma a agradar a tothom! Va molt bé per portar a dinars amb els amics i així parlar i menjar ben entretinguts.
CLOÏSSES A LA MARINERA
1 k de cloïsses
100 g de tomàquet triturat
1 ceba
1 all
100 ml de vi blanc
1 fulla de llorer
1 guindilla (opciona)
1 guindilla (opciona)
Julivert
Tallarem la ceba ben petita i la sofregirem
amb molt poc oli, quan comenci a agafar color afegirem el tomàquet triturat i després
d’uns minuts afegim l’all i julivert ben talladet,
Deixem que cogui una estoneta i afegim el vi
blanc, la fulla de llorer i sal i pebre.
Després posem les cloïsses i deixem que s’obrin
coent-les a foc baix.
Espero que us agradin!
Ara mateix hi ficaria la cullera, quines cloïsses més saboroses!
ResponEliminaSilvia mira que acabo de sopar , pero aqueste cloises m'han tornat obrir la gana...................amb un trosset de pa per sucar-hi .....hummmmmmmmm
ResponEliminapetons
M'encanten les cloïses fetes així, tens raó que és un aperitiu que té l'èxit assegurat ;)
ResponEliminaJo, apart de menjar-me-les hi sucaria força pa!
ResponEliminaNani
Vaja copinyetes!!!Jo en vull una tapeta!!!
ResponEliminaQuina delicia Silvia,son tentadores.
ResponEliminaUn petonet.
Boníssimes, unes cloïsses així sempre venen de gust.
ResponElimina