dissabte, 19 de maig del 2012

CLOÏSSES A LA MARINERA





 Fa molts de dies que no publico res de res i no es que no cuini però...Avui  us porto un petit caprici que he fet per dinar, tan pot ser un aperitiu, un primer plat o fins hi tot un segon la qüestió és que és fàcil de fer, entretingut de menjar i acostuma a agradar a tothom! Va molt bé per portar a dinars amb els amics i així parlar i menjar ben entretinguts.


CLOÏSSES A LA MARINERA

Ingredients:
1 k de cloïsses
100 g de tomàquet triturat
1 ceba
1 all
100 ml de vi blanc
1 fulla de llorer
1 guindilla (opciona)
Julivert
Primer de tot posarem les cloïsses amb aigua freda i sal 30 minuts.
Tallarem la ceba ben petita i la sofregirem amb molt poc oli, quan comenci a agafar color afegirem el tomàquet triturat i després d’uns minuts afegim l’all i julivert ben talladet,
Deixem que cogui una estoneta i afegim el vi blanc, la fulla de llorer i sal i pebre.
Després posem les cloïsses i deixem que s’obrin coent-les a foc baix.



Espero que us agradin!

7 comentaris:

  1. Ara mateix hi ficaria la cullera, quines cloïsses més saboroses!

    ResponElimina
  2. Silvia mira que acabo de sopar , pero aqueste cloises m'han tornat obrir la gana...................amb un trosset de pa per sucar-hi .....hummmmmmmmm
    petons

    ResponElimina
  3. M'encanten les cloïses fetes així, tens raó que és un aperitiu que té l'èxit assegurat ;)

    ResponElimina
  4. Jo, apart de menjar-me-les hi sucaria força pa!
    Nani

    ResponElimina
  5. Vaja copinyetes!!!Jo en vull una tapeta!!!

    ResponElimina
  6. Quina delicia Silvia,son tentadores.
    Un petonet.

    ResponElimina
  7. Boníssimes, unes cloïsses així sempre venen de gust.

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!