Avui us presento un plat d'aquells fàcils de fer i que per la seva facilitat casi ni s'hauria de publicar però és un plat tant refrescant, ràpid i bo de fer que m'he atrevit a presentar-lo.
També hi ha que dir que és un plat de cada dia ( si més no per la presentació que us he fet), però que si el volem com a plat de diumenge podem fer broquetes, fer boletes i servir amb encenalls de pernil dins una copa...Aquí va la imaginació personal!
Ingredients:
Un bon meló fresc
Pernil salat del bo
Tallem el meló a llenques i a cada llenca li fem talls perpendiculars sense arribar a la pell.
A sobre del meló posem el pernil i el deixem a la nevera fins el moment de servir.
Què us sembla? Més fàcil i bo impossible!!!
Espero que us agradi!
PD: he desaparegut uns quants dies i no per ganes de publicar coses però ara mateix estic publicant des d'un altre ordinador ja que el meu està en fallida i és on tinc totes les receptes i fotos. Encara estic intentant reanimar-lo cosa que vull creure que aconseguiré.
Fins aviat!!!
¡genial me encanta este plato veraniego!
ResponEliminaMolt bo. Respecte a l'ordinador mira el twitter-missatges.
ResponEliminaEs de esos platos que siempre triunfan, yo la primera vez que lo probé me encantó, creo que no conozco a nadie a quien no le guste y más si el melón es dulce y el jamón de primera.
ResponEliminaMenuda pinta más exquisita tiene ese plato!!
Besos
P.D. A ver si se arreglan pronto los problemillas técnicos