dimecres, 1 d’agost del 2012

MELÓ AMB PERNIL

Avui us presento un plat d'aquells fàcils de fer i que per la seva facilitat casi ni s'hauria de publicar però és un plat tant refrescant, ràpid i bo de fer que m'he atrevit a presentar-lo.




També  hi ha que dir que és un plat de cada dia ( si més no per la presentació que us he fet), però que si el volem com a plat de diumenge podem fer broquetes, fer boletes i servir amb encenalls de pernil dins una copa...Aquí va la imaginació personal!

Ingredients:
Un bon meló fresc
Pernil salat del bo

Tallem el meló a llenques i a cada llenca li fem talls perpendiculars sense arribar a la pell.
A sobre del meló posem el pernil i el deixem a la nevera fins el moment de servir.
Què us sembla? Més fàcil i bo impossible!!!



Espero que us agradi!

PD: he desaparegut uns quants dies i no per ganes de publicar coses però ara mateix estic publicant des d'un altre ordinador ja que el meu està en fallida i és on tinc totes les receptes i fotos. Encara estic intentant reanimar-lo cosa que vull creure que aconseguiré.
Fins aviat!!!

3 comentaris:

  1. ¡genial me encanta este plato veraniego!

    ResponElimina
  2. Molt bo. Respecte a l'ordinador mira el twitter-missatges.

    ResponElimina
  3. Es de esos platos que siempre triunfan, yo la primera vez que lo probé me encantó, creo que no conozco a nadie a quien no le guste y más si el melón es dulce y el jamón de primera.
    Menuda pinta más exquisita tiene ese plato!!
    Besos
    P.D. A ver si se arreglan pronto los problemillas técnicos

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!