Avui una recepta de cullera! Poc a poc comença
a entrar la tardor per aquestes terres i que millor que una crema de verdures i llegums
per sopar!
Per variar una mica i després de veure una
recepta en el llibre de la thermomix m’he decidit i l’he feta de manera
tradicional perquè veieu que fàcil que és.
Pocs ingredients, poc temps i molt de sabor!
CREMA DE PÈSOLS
Ingredients:
50 g d’oli
1 ceba
2 porros
500 g de pèsols congelats
½ l de brou de verdures
Ofeguem la ceba i els porros tot tallat a
trossets amb l’oli. Quan ja estan transparents afegim els pèsols congelats i el
brou de verdures i deixem coures uns 10 minuts fins que els pèsols estiguin
tous.
Rectifiquem de sal i triturem tot molt bé.
Per acompanyar podem posar torradetes de pa,
pernil salat passat pel microones*, formatge parmesà...
Espero que us agradi!
* Entre dues fulles de paper de forn posem el
pernil i coem a cops de 30 segons fins que ens agradi la textura cruixent!.
Temps de cremes. Aquesta és boníssima! A taula sempre triomfa.
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
ja es temps de cremes de verdures ben calentones, i el que recomforten oi?!! petons i bona castanyada!
ResponEliminaAmb el fred d'aquests dies, les cremes calentes ja vénen molt de gust!
ResponEliminaI amb el cruixent de pernil queda boníssima.
Con este frío me comía esta cremita encantada!!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es