dimecres, 31 d’octubre del 2012

CREMA DE PÈSOLS




Avui una recepta de cullera! Poc a poc comença a entrar la tardor per aquestes terres i que millor que una crema de verdures i llegums per sopar!
Per variar una mica i després de veure una recepta en el llibre de la thermomix m’he decidit i l’he feta de manera tradicional perquè veieu que fàcil que és.
Pocs ingredients, poc temps i molt de sabor!




CREMA DE PÈSOLS
Ingredients:
50 g d’oli
1 ceba
2 porros
500 g de pèsols congelats
½ l de brou de verdures

Ofeguem la ceba i els porros tot tallat a trossets amb l’oli. Quan ja estan transparents afegim els pèsols congelats i el brou de verdures i deixem coures uns 10 minuts fins que els pèsols estiguin tous.
Rectifiquem de sal i triturem tot molt bé.
Per acompanyar podem posar torradetes de pa, pernil salat passat pel microones*, formatge parmesà...



Espero que us agradi!





* Entre dues fulles de paper de forn posem el pernil i coem a cops de 30 segons fins que ens agradi la textura cruixent!.

4 comentaris:

  1. Temps de cremes. Aquesta és boníssima! A taula sempre triomfa.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  2. ja es temps de cremes de verdures ben calentones, i el que recomforten oi?!! petons i bona castanyada!

    ResponElimina
  3. Amb el fred d'aquests dies, les cremes calentes ja vénen molt de gust!
    I amb el cruixent de pernil queda boníssima.

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!