dimecres, 24 d’octubre del 2012

PIZZA DE SOBRASSADA AMB MEL




Avui us presento una pizza diferent però que potser també la feu per casa. A nosaltres que ens agrada tant la pizza com la sobrassada, com els formatges i la mel, que més volem que posar-ho tot junt a sobra d’una massa tant bona?
Jo sempre us he comentat que m’agrada molt el dolç i salat i sempre que puc combino els ingredients per fer aquest contrast, ja sigui com a primer, segon o como postre.


PIZZA DE SOBRASSADA AMB MEL

Ingredients:
100 cc d'aigua mineral
25 cc d'oli d'oliva
un polsim de sal
200 g de farina
10 g de llevat de forner

Tomàquet fregit
Formatge tendre
Sobrassada
Mel
Mozzarella

Escalfar el forn a 250º.
Per fer la massa a ma posarem la farina en un bol en forma de volcà i en mig afegirem l'oli, la sal i l'aigua tèbia barrejada amb el llevat.
Anirem barrejant fins formar una massa elàstica que treballarem amb les mans untades amb oli.
Si la volem fer amb la Thermomix primer posem l’aigua, la sal i l’oli a 37º,1 minut velocitat 4, després afegim la farina i el llevat esmicolat i barregem 15 segons a velocitat 6 i després un minut a velocitat “espiga”, la traiem del got i l’estirem a la safata del forn.
Estirarem la massa en una safata de forn (queda una base prima) i a sobre posarem el tomàquet fregit, el formatge tendre, trossets de sobrassada, la mel ( a sobre de cada tros de sobrassada) i finalment la mozzarella ratllada.
Enfornem a 250º els primers 10 minuts i després baixem la temperatura a 200º fins que estigui cuita (uns 10 minuts més).

Espero que us agradi!


8 comentaris:

  1. La sobrassada a la pizza és èxit segur però a vegades massa quantitat se'm fa farregós, però trobo que la mel suavitza el gust i fa que no deixis de menjar-ne ni un bocí! Fa dies que no preparo pizza a casa i me n'has fet venir ganes...

    ResponElimina
  2. si en format tapa ja es la canya, en format pizza és lo mássss ! petons

    ResponElimina
  3. Quan dius formatge tendre a quin formatge et refereixes? un brie per exemple?

    ResponElimina
  4. he menjat crepes de sobrasada amb mel, però mai una pizza, quina bona pensada!

    ResponElimina
  5. Hola Núria: el formatge tendre és tipos El ventero, Havarti... Que sorti bona!
    A veure si la proveu totes!

    ResponElimina
  6. Gràcies! A veure com surt! Una companya de feina la vol probar de fer..

    ResponElimina
  7. HOLA SILVIA AQUESTA ENCARA NO L'HEM PROVADa!!!!!!!!!!! PERO TÉ UNA PINTA BONISSIMA ESPERAM UN DIA D'AQUESTS TASTAR-LA

    BESADES

    ResponElimina
  8. La sobrassada i la mel lliguen moltíssim! Aquesta pizza s'haurà de provar! ;)

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!