Aquestes magdalenes són una bona alternativa a
tota brioixeria i demés que els nens volen esmorzar
cada dia.
A casa, abans de sortir cap a l’escola mengen
un parell de magdalenes o coca, un got de llet o de taronja, una poma i així aguanten
bé fins l’hora de l’esbarjo.
Avui els hi he fet magdalenes de xocolata i pel
que han durat puc assegurar que estaven ben bones!
MAGDALENES DE XOCOLATA
Ingredients:
4 ous
350 g de sucre
½ got de llet
2 cullerades de cacau
1 got d’oli de gira-sol
½ got de moscatell
1 llimona ratllada
1 sobre de llevat en pols
400 g de farina
100 g de Maizena
Escalfar el forn a 250º.
Per començar barrejarem els ous, el sucre, la llet, el cacau, l’oli,
el moscatell i la pell de llimona fins obtenir una pasta homogènia.
Barrejar les farines i el llevat i
incorporar-ho a la barreja anterior.
Omplir els motlles de magdalenes fins un poc més
de la meitat i coure-les a forn fort (250º) uns 12 minuts.
Espero que us agradin !
Visca les magdalenes casolanes! Un parell per esmorzar i tens energia per tot el matí ;)
ResponEliminaUmm! Quina pinta que tenen, de ben segur que són boníssimes.
ResponEliminaHan salido guapísimas estas magdalenas.
ResponEliminaBesos
Sara
Holaaaa!!! Jo he fet unes magdalenes amb una amiga seguint la recepta i han quedat bonissimes! Moltes gràcies.
ResponEliminaPer cert, també hi he afegit una mica de margarina