He de canviar de tema perquè tants de gelats no pot ser!!!! Altres coses també mengem!!!
Per això des de que torno a tenir panificadora i no baixa aquesta calor per obrir el forn, cada dos dies faig un pa ja sigui de llavors, integral, blanc, amb mel...
Avui us presento un pa integral amb pipes de carabassa que està boníssim!!!
Ingredients:
300 ml d'aigua
50 ml de llet
20 ml d'oli
5-10 g de sal
250 g de farina blanca de força
250 g de farina integral
50 g de pipes de carabassa
20 g de llevat de forner
Posem tots els ingredients a la panificadora, programem el programa integral, 1000g de pes i torrat i en 3 hores i mitja ja tenim un bon pa per dinar, esmorzar, berenar...
Espero que us agradi!
Saps que m'he comprat la panificadora del Lidl???? Ara ja puc començar amb receptes com aquesta, apuntada!
ResponEliminaHola Gemma: li treuràs el suc!!! jo ja és la segona!
ResponEliminauna recepta estupenda! pels entrepans, per torrades, ummmmm
ResponEliminaTe que estar boníssim aquest pa amb pipes. Ultimament no faig servir gaire la panificadora i veient aquest pa m'han agafat ganes de possar-m´hi.
ResponElimina