PASTÍS MADEIRA
200 g de mantega
200 g de sucre moreno
4 ous
200 g de farina amb llevat
100 g de farina blanca
Ratlladura de llimona
Crocanti
Ganache de xocolata:
- 300 g de nata líquida per a muntar, 35 % m.g.
- 300 g de xocolata fondant
El dia abans de muntar el pastís fem la ganache i la
deixem a la nevera.
Per fer el pastís barregem la mantega i el sucre fins
que formi una pasta homogènia i esponjosa.
Després anem afegint els ous d’un en un fins que
estiguin ben barrejats.
Passem pel sedàs les farines i les anem incorporant a
poc a poc. Afegim la pell de la llimona.
Posem la massa en un motlle rectangular folrat amb
paper de forn i enfornem aproximadament 1 hora a 170º.
Una vegada fred desemmotllar.
Posem la nata a la Thermomix i programem 5 minuts a
90º i velocitat 1.
Després afegim la xocolata a trossos i programem 2
minuts a 37º i velocitat 3.
Passem la barreja en un bol i deixem que es refredi.
Una vegada freda la posem a la nevera tota la nit.
Abans de fer-la servir l’hem de treure de la nevera
unes 5 hores abans (depenent de la temperatura de la cuina).
Per muntar el pastís, primer l’obrim i l’omplim de
ganache i després posem ganache per sobre i pels costats.
Adornem amb el crocanti.
Espero que us agradi!
Realment has fet una pastís deliciós. Per la qüestió de falta de temps, m'assembla que tots anem igual de malament!
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
Ostres, quina pintassa!
ResponEliminaM'encantaria tastar-lo, però l'única manera serà provant-lo de fer :)
Petonets maca!
Cada dia te millores més. Te una pinta... ha de ser no bo, bonnnniiiiisssssimmmm. Segueix axis que cada recepta es un nou pas endavant. Ves a saber... a.a.
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminaLa proposta es molt i molt temptadora, mira..et copio, je,je,
mil petonets dolços, Susanna