dimecres, 23 d’octubre del 2013

COCA DOLÇA AMB PRESSECS




I avui una coca típica d’aquestes terres menorquines! Queda molt bona i els nens els hi crida molt l’atenció el color dels préssecs i la seva dolçor. A més a més es pot fer durant tot l’any ja que sempre hi ha llaunes en els super!!! jajaja Proveu-la i ja em direu!


COCA DOLÇA AMB PRESSECS
Ingredients:
180 g de llet
150 g de sucre
60 g de llevat de Forner
80 g de mantega
40 g de seu (llard)
2 ous
300 g de farina normal
300 g de farina de força
1 llauna de préssecs amb almívar
Escalfem el forn a 160º
Per fer la coca posarem la llet i el sucre en el got de la thermomix i programarem 2 minuts a 37º i velocitat 5.
Després afegim el llevat, la mantega, el seu i els ous i ho barregem 15 segons a velocitat 4.
Després afegim la farina normal i barregem 15 segons a velocitat 5.
Després afegim la farina de força i programem  2 minuts a velocitat “espiga”. Deixar pujar dins el got.
Una vegada ha pujat la traiem i l’estirem a sobre una safata del forn i la deixem pujar sense presa ja que així queda molt esponjosa. Quan ja ha pujat posem els trossos de préssec amb almívar i l’enfornem amb el forn calent uns  25 minuts.
Empolsimem amb sucre llustre.

Espero que us agradi!



5 comentaris:

  1. Silvia m'has donat una bona idea , tinc unes llaunes de prèssec amb almibar i no els hi trobo sortida, així que aquesta coca teva m'anirà de meravella. A més te molt bona pinta.
    petons

    ResponElimina
  2. Proa-la Quima i ja diràs!!! Aquí és un èxit!!!

    ResponElimina
  3. M'encanten aquestes coques que porten fruita!
    Ara mateix n'agafaria un bon tall per esmorzar ;)

    ResponElimina
  4. Qué buenísima pinta... me encanta esta receta!
    bs

    ResponElimina
  5. Es veu molt esponjosa i amb aquest troços de pressec, ummm, ha de estar boníssima.

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!