Aquesta entrada d’avui em recorda que fa uns
dies va ser el meu aniversari i com a regals vaig rebre un llibre de fer
cupcakes, una safata per presentar pastissos... I aquest és el resultat!!!
La veritat és que pels amants de la xocolata
són un vici i n’hi ha que a casa s’han menjat tres en un tres i no res!!!
Ingredients:
85 g de sucre blanc
2 cullerades de sucre morè
2 ous
150 g de farina blanca
25 g de cacau pur
1 culleradeta de llevat Royal
Un
pessic de sal
120 ml de llet
50 g de xocolata negra a trossets
Decoració:
150 g de mantega a temperatura ambient
300 g de sucre llustre
2 cullerades de cacau en pols
10 motlles de cupcakes
Escalfar el forn a 180º
Després afegim els ous un darrera l’altre i no
abans que el primer estigui ben barrejat.
En un bol apart barregem els ingredients secs
i els incorporem a la preparació anterior per finalment afegir la llet i la
xocolata a trossets.
Amb una cullera omplim els motlles de cupcakes
i els enfornem durant uns 25 minuts o fins veure que estan cuits.
Damunt d’una reixeta els deixem refredar i
mentre preparem la crema per a la decoració.
Per fer la crema barregem la mantega amb el
sucre i el cacau fins que tot estigui ben integrat.
Posem la barreja dins una màniga pastissera
amb el broquet en forma d’estrella i decorem els cupcakes. Si trobem que la
crema no està prou pressa la poseu una estoneta a la nevera perquè agafi una
mica de cos.
Caram, quin bon regal et van fer!
ResponEliminaJo també n'hauria menjat tres de seguits, je je je...
Un bon regal si senyor! i molt ben aprofitat,
ResponEliminaTenen una pinta per començar i no parar
Besets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaPer ,olts anys!
ResponEliminaEl regal te'l van fer per fer-te contenta o per gaudir ells amb les delícies que prepares? jeje...
Petons
aiiii!!! i el meu missatge d'agraiment??? Moltes gràcies a tots!!!
ResponElimina