Espero que la trobeu igual de fàcil de fer i bona de menjar!!!
Ingredients:
4 pomes
180 g de farina
8 g de Royal
2 ous
100 g de sucre morè
175 ml de llet
canyella
canyella
Per fer la massa triturem amb el minipimer la
farina, els ous, el sucre, el llevat, un polsim de canyella, la llet i dues pomes pelades i a
trossets.
En un motlle rodó i desemmollatble l’untem amb
mantega i empolsimem amb farina i afegim la preparació anterior.
Amb les altres dues pomes, les pelem i les
tallem a làmines ben fines per decorar per sobre el pastís.
Enfornem el pastís durant 40-45 minuts a 180º.
Una vegada tebi el traiem del motlle i el pintem amb
melmelada d’albercoc o amb un almívar clar.
tots els pastissos de poma són boníssims. I aquest, a més, té una pinta increïble.
ResponEliminaPetons
més fàcil no pot ser, l'haurem de provar de fer!!!
ResponEliminaHola Silvia guapa tu
ResponEliminaNo saps pas el que m´agraden les " coses" amb poma, hummm et copio
mil petonets i gràcies per compartir.la, Susanna
Com és que els menjars que porten pomes són tan bons????
ResponEliminaA mi també m'encanten les coques de poma!!!
ResponEliminaAra mateix n'agafaria un bon tall per esmorzar ;)
Jo també soc de les que li encanten les coques amb poma. Hem faig una de molt semblant i queda bonissima:
ResponEliminaPetons
Me l'apunto, jo també el vull fer!
ResponEliminaM'encanten les tartes de poma. T'ha quedat molt bé.
ResponEliminaPer a la teva info, el Magazine de Primavera ja està publicat. Et deixo l'enllaç
http://issuu.com/recetasdemon/docs/recetas_de_mon_magazine_n__8_primav
Petons!!