Aquesta és una recepta d’aquelles
que cada vegada que obria el llibre de la Montserrat Seguí em donaven ganes de
fer-la.
Ja sabeu que a casa agraden
molt els formatges i tenint unes quantes restes de formatges per dins de la
nevera no em vaig poder resistir a preparar la recepta!!!
Jo, la vaig simplificar
pel fet que no vaig fer la pasta de full i amb això amb poc més de 15 minuts
podem muntar el plat i treure’l a taula!
FULLAT DE FORMATGES
Ingredients:
1 làmina de pasta de
full
Crema de formatge:
40 g de farina
375 ml de llet
50 g de mantega
1 ou
100 g de formatges
ratllats (emmental, gruyere, mozzarella...)
Escalfar el forn a 200º
dalt i baix i ventilador.
Tallar la làmina de
pasta fullada en forma de rectangles, quadrats, triangles...
Marcar unes línies per
sobra i pintar amb ou una mica batut.
Una vegada cuit deixem
que es refredi i obrim per la meitat els trossos de pasta fullada.
Fem la crema de formatge
desfent la mantega a foc fluix en un caçó de porcellana, després afegim la
mantega i deixem que es torri una mica, seguidament aboquem la llet a poc a poc
mentre remenem amb el batedor.
Deixem que cogui una
mica i afegim sal, pebre i nou moscada.
Després afegim el rovell
de l’ou i seguidament els formatges ratllats tot remenant acuradament.
Omplir cada quadrat amb
la crema de formatge.
Espero que us agradi!
Recepta simplificada del
llibre “Cuinar és senzill” de Montserrat Seguí
Quina bona pinta!
ResponEliminauna recepta ideal per aprofitar aquestes restes de formatge que ja no vol ningú...
ResponEliminaBoníssims!
Ei Teresa! tu per aqui!!!!
ResponEliminaA mi també m'encanta la pasta de full, es molt versàtil. No coneixia el teu bloc, em quedo una estoneta per aquí a veure que més coses bones tens.
ResponEliminaJo també en tinc un, si em vols visitar em farà molta il.lusió, em trobes aquí
http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com/
M' agrada molt aquesta proposta, a mi també m' encanta el formatge de tot tipus.
ResponEliminaApa!!! tot això ho tenies pendent de penjar?. Tot ha de ser bonnnniiiiissssssimmmmmm. Petons
ResponEliminaHola: a mi també m'agraden els comentaris, je je.
ResponElimina