dimecres, 20 d’agost del 2014

COCA DE PINYONS I CABELL D’ANGEL (FACILÍSSIMA)

Ufff primer de tot ja torno a estar operativa!!! han estat uns mesos de molts de canvis, de poques ganes de fer feina, de que m'ho donessin tot fet, moltes mandres però....Ja he tornat a entrar a la cuina!!! I el primer que em venia de gust fer era aquesta coca de pinyons que vaig provar per les festes de Sant Joan i que va fer una amiga meva i va portar a un dels tants dinars, sopars i berenetes que fem aquests dies.
La vaig trobar tan bona de fer i tan bona de menjar que a la primera oportunitat que he tingut de fer-la, en cinc minuts estava al forn.
Espero que us agradi tant com va agradar per casa, i tant com va agradar la de la meva amiga a tots els amics!!!

COCA DE PINYONS I CABELL D’ANGEL (FACILÍSSIMA)



Ingredients:
2 làmines de pasta de full
1 pot de cabell d’àngel
100 g de pinyons
sucre llustre
1 ou

Escalfem el forn a dalt i baix i ventilador a 200ºC
En una safata de forn amb paper de forn estirem una làmina de pasta de full, a sobre posem el cabell d’àngel ben escampat i a sobre posem l’altre làmina de pasta de full, ajuntem totes les voreres i punxem tota la  superfície de la coca fins arribar a la làmina de sota.
Pintem amb ou batut i enfornem fins que veiem que s’enrosseix.
Retirem un momentet del forn, pintem amb l’ou batut i escampem els pinyons.
Tornem a enfornar fins que estigui ben rossa!
Una vegada freda empolsimem amb sucre llustre.

Espero que us agradi!



3 comentaris:

  1. bona segur, encara que no la puc tastar des d'aqui. De totes maneres no li donis al maravilloso.

    ResponElimina
  2. Benvinguda de nou !!! .... Una coca ben fàcil i que a més ha de ser molt i molt bona.
    petons

    ResponElimina
  3. Gràcies Quima!!! intentaré seguir un bon ritme!!!

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!