Ufff primer de tot ja torno a estar operativa!!! han estat uns mesos de molts de canvis, de poques ganes de fer feina, de que m'ho donessin tot fet, moltes mandres però....Ja he tornat a entrar a la cuina!!! I el primer que em venia de gust fer era aquesta coca de pinyons que vaig provar per les festes de Sant Joan i que va fer una amiga meva i va portar a un dels tants dinars, sopars i berenetes que fem aquests dies.
La vaig trobar tan bona de fer i tan bona de menjar que a la primera oportunitat que he tingut de fer-la, en cinc minuts estava al forn.
Espero que us agradi tant com va agradar per casa, i tant com va agradar la de la meva amiga a tots els amics!!!
COCA DE PINYONS I CABELL D’ANGEL
(FACILÍSSIMA)
Ingredients:
2
làmines de pasta de full
1
pot de cabell d’àngel
100
g de pinyons
sucre
llustre
1
ou
Escalfem
el forn a dalt i baix i ventilador a 200ºC
En
una safata de forn amb paper de forn estirem una làmina de pasta de full, a
sobre posem el cabell d’àngel ben escampat i a sobre posem l’altre làmina de
pasta de full, ajuntem totes les voreres i punxem tota la superfície de la coca fins arribar a la làmina de sota.
Pintem
amb ou batut i enfornem fins que veiem que s’enrosseix.
Retirem
un momentet del forn, pintem amb l’ou batut i escampem els pinyons.
Tornem
a enfornar fins que estigui ben rossa!
Una
vegada freda empolsimem amb sucre llustre.
bona segur, encara que no la puc tastar des d'aqui. De totes maneres no li donis al maravilloso.
ResponEliminaBenvinguda de nou !!! .... Una coca ben fàcil i que a més ha de ser molt i molt bona.
ResponEliminapetons
Gràcies Quima!!! intentaré seguir un bon ritme!!!
ResponElimina