Plats, olles, motlles, copes, safates..... Vaig ben carregar perquè tot estava molt bé de preu i ja que hi era.....
Quan vaig arribar a casa.... uffff primera pregunta ...on posaré tot això???? Però amb una reorganització de la cuina i de la bodega tot va quedar ben col·locat!!!!
Després va tocar el torn de pensar que fer!!!! I com volia estrenar un motlle de De Buyer i tenia tots els ingredients per fer aquest puding, vaig començar per això i el vaig presentar amb el plat de color taronja!!! Bé, ja veureu que tinc plats de molts colors!!!
Ingredients:
3 ous
500 ml de llet
150 g de sucre morè
1 branca de canyella
3 pomes
3/4 de barra de pa del dia d'abans
Licor
Canyella en pols
Infusionar la llet amb la branca de canyella i reservar.
Macerar les panses amb una mica de licor (cognac, kirsch, moscatell...) i reservar
Una vegada ha disminuit la temperatura de la llet afegim el pa tallat a trossos grans, el sucre morè i els ous i ho batem tot junt.
Pelem una poma i l'afegim tallada a trossets petits, afegim les panses.
En el motlle escollit posem caramel líquid i una base de poma tallada a làmines fines feta amb les dues altres pomes.
Posem el preparat anterior de la llet en el motlle i ho coem al forn a 180º uns 30 minuts fins que veiem que al punxar-lo amb un escuradents aquest surt net.
Una vegada tèbi el treiem del motlle i l'empolsimem amb canyella molta.
M'encanten els púdings, i els de fruita queden molt sucosos i bons.
ResponEliminaQuina sort totes aquestes noves adquisicions, el problema és encabir-ho a la cuina!, je je je...
Gràcies Gemma!!!! la veritat és que em va servir per reorganitzar i que quedés tot ben col·locadet!!!!
ResponEliminaTa mare diu que sols fas pastissos a l'hivern, a l'estiu que hi som no fas ni un. ¡¡¡I TAMBÉ ENS AGRADEN!!! JA JA JA
ResponElimina