Aquest deliciós pa el faig amb la panificadora, és una manera de tenir pa fresc a l’hora que vull ja que poso els ingredients, la programo i quan arribem a dinar ja tenim al pa cuit.
PA DE CERVESA I MEL
Ingredients:
250 ml de cervesa
2 cullerades d’oli
500 g de farina integral
1 cullerada de mel de castanyer, de romaní o mil flors
5-7 g de sal
1 sobre de llevat sec de forn
2 cullerades de flocs de civada
Posar els ingredients a la cubeta de la panificadora en l’ordre
en que estan escrits.
Posar la sal a un costat i el llevat a l’altre.
Jo poso el programa de farina integral que dura aproximadament
unes 3 hores i 25 minuts, el pes poso 1000 g i en el punt mig de torrat.
La mel pot ser la que us agradi però si la posem de
castanyer el pa queda més fosc i si la posem de romaní més clar.
Esperem les tres horetes llargues i ja tenim el pa per dinar
o sopar!!!!
Espero que us agradi!
Ja voldria tastar-lo. Haure d'esperar a l'estiu
ResponEliminaaquest pa té una pinta espectacular! sol ha d'estar boníssim! petons
ResponEliminaMe l'apunto!! que sempre faig les mateixes receptes amb la panificadora i aquest m'ha cridat l'atenció pels seus ingredients, ha d'estar ben bo! un petó!
ResponEliminaHola Eva, de moment per a mi és un 10! ahir el vaig fer i vaig afegir un 30ml d'aigua perquè la farina en va absorbir més!
ResponEliminaAmb el puntet de la mel ha de quedar molt gustós. BOníssim!
ResponElimina