Això si que són unes postres bones de fer i que quedes la mar de bé per portar a casa els amics a fer el cafè o per si venen a casa!
Aprofitant que avui és el dia de Sa Sobrassada i ho celebrem com sempre amb els amics jo aporto aquests bombonets!!!
També hi ha que dir que aquest any, realment la sobrassada és una excusa perquè el que si que celebrem i amb moltes ganes són els 50 anys de la meva amiga Lin i a ella estan dedicades aquestes Roques de Xocolata!!!
Amb tres rajoles de xocolata i una mica més ja tenim uns bombons personalitzats d'allò més bons!
He fet les tres xocolates perquè tothom provi la xocolata que li agrada més!
ROQUES DE XOCOLATA
Ingredients:
1 rajola de xocolata blanca per fondre
1 rajola de xocolata en llet
1 rajola de xocolata negre
Muesli
Panses, ametlles i nabius
Kikos
En un bol posat al bany Maria desfem la xocolata blanca ( jo
ho prefereixo fer al bany maria que en el microones).
Quan està desfeta afegim entre 3-4 cullerades soperes de
Muesli (depenent del consistent que vulguem el bombò),
Amb dues culleres de postre anem agafant la pasta i la
posarem a sobre d’un paper de forn fins que es refredin i agafin consistencia.
En el mateix bol (si hi ha petites restes de xocolata blanca
no passa res), posem a desfer la xocolata en llet. Una vegada desfeta afegim un
grapat de panses, ametlles trencades i nabius fins que trobem que la quantitat
és l’adequada. Anem fent grapadets amb les dues culleres i els posem en el
paper de forn fins que agafen consistència.
I per darrera vegada, posem a desfer la xocolata negre
(encara que el bol tingui restes de xocolata amb llet). Una vegada desfeta li
afegim uns 50 g de kikos i formem les boles i les deixem refredar a sobre el
paper de forn.
I aquestes roques de xocolata tan fàcils de fer estan
boníssimes!
Espero que us agradi!!!
Ja m'agradaria ser amb vosaltres, aquest mati he felicitat na Lin amb el telefon del Biel. Bons postres i molt polits.
ResponEliminaUna mooolt bona proposta!
ResponEliminaI si són compartits amb els amics encara són millors!!! Gràcies Silvia per aquest detall. De part de ca's Lins.
ResponEliminaTotes tres em semblen sensacionals! Fàcils de fer i molt vistoses.
ResponElimina