No és un secret que la pasta de full m’encanta
i mirant receptes a fer m’he trobat amb aquestes “Rosquillas de hojaldre o
cristaleiro” que pel que he llegit són típiques de Galicia, però em sembla a mi
que ara seran típiques de casa meva!!!!
Són d’allò més fàcils de fer i en un moment
tens unes postres per portar a taula ben sucoses.
Aquesta recepta l’he vist en el bloc de la
Pilar “ La cocina con Thermomixx” i m’ha sorprès la senzillesa d’elaboració.
Proveu-les!!!
ROSQUILLES DE PASTA DE FULL
Ingredients:
40 g de mantega fossa
100 g de sucre
100 g de mel
100g d’aigua
Sucre per arrebossar
Escalfem el forn a 200-220º, dalt i baix i
ventilador.
Estenem les dues làmines de pasta de full, una
la pintem amb la mantega fossa i posem l’altra a sobra pressionant bé perquè no
es desenganxin quan coguin.
Amb un talla pastes tipus donuts anem tallant
les rosquilles i posant a la safata de forn amb paper sulfuritzat.
Coem les rosquilles uns 10-15 minuts segons el
forn.
Les deixem refredar i les suquem bé amb l’almívar
següent:
En un bols posem el sucre, la mel i l’aigua i
ho coem per espai de 10 minuts més o menys. Deixem que refredi una mica per
començar a sucar les rosquilles.
Una vegada passades per l’almívar les
arrebossem amb sucre.
Espero que us agradi!
PD: aprofito per dedicar-les a una persona ben estimada!!!
oh, unes rosquilles ben originals i ben fàcils de fer a casa! Imagino que deuen tenir un gustet de mel deliciós.
ResponEliminaA mi també m'encanta la pasta de full!
m'encanta la versatibilitat de la pasta de full! molt bona recepta! petons
ResponEliminammm....Bonissimes!! Esper que en facis quan vengui!!
ResponElimina