I encara que fa caloreta, al menys per aquestes terres insulars, no us ve de gust un postre refrescant, fàcil de fer, que el pots preparar el dia abans... Tot avantatges!!!
És un postre delicat, suau al gust i amb una textura que es fon a la boca.
Proveu-ho i ja em direu!
Pastís de llimona
És un postre delicat, suau al gust i amb una textura que es fon a la boca.
Proveu-ho i ja em direu!
Pastís de llimona
Ingredients:
1 paquet de galetes
125 g de mantega
300 g de formatge en crema tipus Philadelphia
600 g de nata per muntar
150 ml de llet
100 g de sucre
2 sobres de gelatina de llimona
200 ml d’aigua
1 pell de llimona
Per preparar la base, triturem les galetes i
les barregem amb la mantega fosa. Escampem el preparat de galetes a la base
d’un motlle desemmotllable i el posem a la nevera mentre preparem el farcit.
En un bol posem el formatge, la nata, la llet,el sucre i la ratlladura de la pell de la llimona (opcional) i ho batem amb el
minipimer.
Escalfem els 200 ml d’aigua per poder
dissoldre la gelatina de llimona i deixem que baixi una mica la temperatura.
Quan està temperat es barreja amb la
preparació anterior de formatge i nata i ho posem en el motlle.
Deixem que qualli bé dins de la nevera, sempre millor un dia per
l’altre.
Si no hem afegit la pell de la llimona
anteriorment en el farcit la utilitzarem per adornar la superfície del pastís.
Passem un ganivet per tot el voltant del
motlle, desemmotllem i servim.
Silvia un pastel realmente rico y apetecible..bsts guapa
ResponEliminam'agrada tant tant el pastís de llimona!! és una delícia! m'ho apunto perquè jo en menjaria tot l'any! petons
ResponEliminaA casa els pastissos cítrics en encanten! i si a més es pot deixar preparat d'un dia per l'altre i té aquesta pintassa, segur que triomfa! un petó!
ResponElimina
ResponEliminaSilvia; Un molt bon pastís, la veritat que si. La llimona -al menys a mi em passa- quant la tinc a la nevera alguna que altre vegada se'm fa mal bé, i quant no la tinc, sempre la trobo a faltar, per donar-l'hi en aquell plat o pastís etc. aquell toc d'elegància.
Salutacions Silvia¡¡ :O)
Gràcies a tots! És molt fàcil de fer!!!
ResponEliminaoh, just fa un parell de setmanes en vaig fer un de molt semblant, amb gairebé els mateixos ingredients, però la nata la vaig posar muntada. Queda super fi de gust i de textura, oi? I molt fàcil de fer!
ResponEliminaEs una pastel que queda muy bien siempre y gusta a la mayoría,y creo que casi todos tenemos uno en el blog,genial el tuyo.
ResponEliminaBss
M'encanten els pastissos de llimona, aquest ha de ser boníssim, i tens raó, encara fa caloreta!
ResponEliminaGenial! Aquests pastissos de llimona són la meva perdició. Ptn
ResponEliminaAmb calor o sense es el meu postre preferit. Es tan fi i amb el dolç just. T' ha quedat genial! Un peto
ResponElimina