Avui he fet un pastís de formatge d’allò més
fàcil, però no per fàcil deixa de ser ben gustós!!!
Aprofito aquesta entrada per enviar-li la foto
a la meva mare que avui fa els anys i com a bona cuinera, àvia, mare i sogra
ahir va convidar a dinar a la família i així celebrar el seu aniversari.
Amb aquest recepta li vull agrair tot el que
ens ha ensenyat i tot el que està ensenyant ara a una de les nétes!!!! Per això
com que se que li agraden molt els pastissos de formatge i que ahir en va
menjar un.... faig aquesta entrada en honor seu!!!
Feliç aniversari mama!!!!
PASTÍS DE FORMATGE ( un de tants, però molt
fàcil de fer)
Ingredients:
1 terrina de formatge tipus Philadelphia
(300g)
500 ml de llet evaporada
80-100 g de sucre
1 sobre de quallada
150 ml de llet
caramel
Melindros, galetes, pa de pessic...
Posem tots els ingredients menys el caramel en
un bol i els barregem amb el minipimer.
Després posem el bol al foc i escalfem fins que estigui a punt de bullir.
Mentre caramelitzem el motlle ja sigui amb
caramel fet nostre com comprat.
Aboquem la barreja calenta en el motlle i si
ens agrada posem una capa de melindros, galetes, o pa de pessic i deixem
refredar.
Jo prefereixo fer-lo d’un dia per l’altre i
servir-lo fresquet de la nevera.
Si faig la base de melindros poso menys sucre
en el pastís ja que si no per el nostre gust és massa dolç.
Espero que us agradi!
em torna boja aquest postre! qui pogués atravessar la pantalla...petons
ResponEliminaQue bons que són els pastissos de formatge, i si són fàcils de fer, encara millor!
ResponEliminaM'encanten els pastissos de formatge sense forn, fets amb quallada. Queden molt fins!
ResponEliminaBuen pastel y sin horno mas fácil.Gusta siempre a todos.Buen homenaje a tu madre.
ResponEliminaBuen finde
Bss
Gràcies a tots i proveu-lo!!!
ResponElimina¡¡¡boniiiiiisim!!!
ResponEliminaUn pastis sencill i bonissim. Els pastissos de formatge en tornen boja m'agraden tots.
ResponEliminaUn abraç