![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBCEwpWhlZkbUWC1obKvhEbjjtp5K_fXHSZC64FQ0WtO0LiGQ9CnltWllCWN6VDu-LC8u9AQysgmYq8a7miIzjX1aNo6yQ0hGK5LdI3yCsPK0_Lj4wam_XsZmWycx1EhUCfrxA8OnW-KY/s200/flam+de+xocolata+1.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZKXqaGYH-pGsOOVmceINUiHVZHp17_PS65If74TwodExkuUctGgEK_Nt_vW2gtXzYoRJE64oRHHTPPtLYld3muQWddLUvV3sV7Pk2b1ZTVfWvC_844qkRgtP2xyOxC8XYd7xWYp0VJBk/s200/flam+de+xocolata.jpg)
Un altre postre d'aquells ràpids de fer i que agraden a quasi tothom! L'altre dia després d'anar a buscar rovellons vàrem quedar a casa a dinar i com ha de ser, un bon dinar ha d'acabar amb un bon postre.ës ràpid de fer i jo el vaig fer abans de marxar cap al bosc, així quan vàrem tornar ja estava fred per posar-lo a la nevera i menjar-lo de postres.
Ingredients
500 ml de llet
4 ous
130 g de sucre
4 cullerades de nesquik
Caramel
Barrejar tots els ingredients amb la batedora elèctrica. Si volem un to més fosc afegir una mica més de xocolata.
Coure al forn al bany maria uns 45 minuts a 180º.
Espero que us agradi!!
Silvia; Amb la variació està el gust... i aquest n'hés un -per exempre- Que vaigi de gust Silvia¡¡. Josepb.
ResponEliminaSenzill, i molt bo, els flams casolans són boníssims i enriquits amb xololata són deliciosos. Segur que van ser unes postres de categoria!
ResponEliminaHola, acabo de descobrir el teu blog. Aquest flam té molt bona pinta m'apunto la recepta.
ResponEliminaFins aviat.
Joan.-