Com el seu nom indica, aquest bloc es basa en fer receptes senzilles, fàcils, bones de fer...on tothom pugui experimentar a la cuina des dels més petits fins a persones que la cuina no és el seu fort, però que poc a poc van aprenent . Són receptes de casa, dels amics, de llibres, d'altres blocs, de programes... però això si , totes estan provades a casa i aprovades per la gent que m'envolta.
diumenge, 6 de juny del 2010
ENRESTINATS DE TRUITA
Avui la recepta és d'aquelles que fem cada setmana però amb una presentació diferent i que per això pot ser un bon dinar de diumenge o de festa. Moltes vegades presentar les coses de forma diferent fa que els convidats diguin un ooooooh!!!!!
Bé espero que a tots vosaltres també us agradi.
Ingredients:
truita de patates: 3 ous, 2 patates, i ceba
truita d'espinacs: 3 ous, un manyac d'espinacs, panses i pinyons
truita de carxofes: 3 ous, 3 carxofes , un all
tomàquets secs macerats amb oli.
Truita de patates: pelar i tallar les patates a làmines, tallar la ceba a làmines i fregir tot junt a foc fluix.
Batre els ous amb sal, incorporar les patates ben escorregudes i incorporar a la paella sense oli, coure per un costat i després per l'altre. Ens ajudarem amb un tombatruites o amb un plat o amb la tapadora de la paella.
Truita d'espinacs: si els espinacs són molt frescos els rentarem molt bé i sense escorre'ls gaire els posarem a la paella amb les panses i els pinyons. Tapem i es couen uns 3-4 minuts. Batem els ous i incorporem els espinacs. Tornem a fer la truita.
Truita de carxofes: Pelar i tallar les carxofes només la part més tendra. Ofegar les carxofes i l'all amb poc oli fins que estiguin tendres.
Batre els ous i fer la truita.
Les truites surten d'una mida de 18cm de diàmetre.
Per muntar el plat agafarem uns palets de fusta i posarem un tall de truita de patates, un tomàquet macerat, un tall de truita d'espinacs , un tomàquet macerat i un tall de truita de carxofes.
Aquest plat no té cap secret, és la presentació que el fa més vistós.
Espero que us agradi!!!
Tens raó! sent un plat de truites que sempre fem, la presentació fa que sembli diferent.
ResponEliminaMolt bona idea!!!!
Petonets
Doncs si q es veritat, q canviant la presentació queda molt mes xulo!
ResponEliminaUna abraçada,
LA recepta i la idea ens ha agradat molt, però amb el que més hem fruit és amb el nom que li has posat, no ho havíem escoltat mai!! Molts petons.
ResponEliminaTienes razón, en el dia a dia nos relajamos y a veces parece que tiramos la comida al plato desde un 5ª piso, jejeje.
ResponEliminaMe encanta la receta.
Bsss
Hola ¡Bon dia! ¡Boníssima recepta!
ResponEliminaSom l'equip de la Sirena i estem realitzant un concurs de vídeo receptes al nostre blog, ens encantaría la teva participació. Et deixem el link per si t'animes:
http://blog.lasirena.es
¡Moltes gràcies! :)
Tens tota la raó, de presentar la mateixa recepta d´una forma o d´altra no pareix el mateix plat...t´ha quedat magnífic...un petonets
ResponElimina