Hola a tots i totes: fa temps que no penjo cap recepta ni escric cap comentari als vostres blocs. Durant més de vuit mesos no he parat per casa, un projecte personal m'ha tingut molt ocupada, entre feina i projecte només tenia temps per dormir unes quantes hores i la veritat he hagut de deixar moltes coses pel camí i una ha estat aquesta. Ho he intentat de seguir posant receptes, però només tenia temps de fer el menjar de cada dia i sense cap tipus de floritura. El que si tenia clar era que tot just pogués disposar d'una estoneta per mi, aquesta seria per entrar a la cuina i preparar alguna cosa per oferir a la meva familia per donar-me suport durant tots aquests mesos (els amics, que casi m'esborren del grup hauran d'esperar una miqueta més, ja,ja,ja).
La recepta que us presento és molt senzilla de fer però heu d'entendre que el meu petit ajudant volia estar tota l'estona amb la seva mare per això vaig escollir fer aquest PUDING ja que ell podia ajudar-me en tot moment.
PUDING D’AVELLANES
Ingredients:
1 l. de llet
200 g de pa del dia d’abans
6 ous
Canyella
80-100 g de sucre
50 g d’avellanes triturades
Caramel
Feu bullir la llet amb la canyella per aromatitzar-la i la deixeu refredar.
Una vegada freda (penseu a retirar la canyella), afegim el pa, els ous , el sucre i les avellanes i ho triturem tot junt.
Preparem un motlle de plum-cake amb el caramel i aboquem la barreja anterior.
Posem una safata fonda en el forn amb aigua i coeu-lo al bany maria a 180º entre 30-40 minuts.
Una vegada fred desemmotlleu-lo i empolsimeu-lo amb canyella en pols.
Espero que us agradi!
Amb aquesta recepta reinicio la meva activitat en el bloc!
Doncs molt benvinguda!! I amb quina entrada més bona has reiniciat l'activitat eh? Aquest puding amb les avellanes ha d'estar simplement deliciós!! Molts petonets
ResponEliminaA veure si ja pots anar més tranquila que et trobavem a faltar!!
ResponEliminaAquest puding deu ser boníssim! jom'ho apunto.
Petonets
Aquest puding ha de ser boníssim amb el toc d'avellanes!
ResponEliminaBenvinguda de nous i molta sort en els projectes!
Petonets
Sandra
Qué bien que ya estás de vuelta! Ahora hay que ir probando todas las recetas.
ResponEliminaEuge.
Ara també poses les receptes al facebook?. be axis no hay de mirar el blog
ResponElimina