Una crema pels dies de fred, el que passa és
que aquí encara no en fa, però una que li agraden molt les cremes i purés no
deixa passar l’oportunitat de preparar de tant en tant una.
Avui he collit la primera coliflor de la
temporada i pensant com se la podien menjar els més petits (i que a mi m’agrada
molt d’aquesta manera) he fet una crema molt suau i bona.
Avui,
ja sigui perquè era una novetat se l’han menjat amb molt de gust, així
que aquí us la presento.
CREMA DE COLIFLOR I POMES A L'ESTRAGÓ
Ingredients:
1 coliflor petita
1 porro
2 pomes grogues
2 patates
2 formatgets
Estragó
Tallem la coliflor en branquetes petites,
pelem i tallem les pomes, les patates i el porro.
Coem tot just tapat d’aigua durant uns 20
minuts.
Deixem refredar una mica i ho triturem junt
amb els formatgets i l’estragó.
Servir calent.
Espero que us agradi!
Una crema sana i molt original, ha de quedar molt fina i un puntet dolça gràcies a la poma... i el toc de l'estragó molt encertat!
ResponEliminaUmmm quina deliciosa combinació de sabors, amb lo molt que m´agraden a mi les cremes, aquesta l´he de fer...petonets
ResponEliminaUhmmm esa mezcla de coliflor y manzana me parece de los más sugerente así que la próxima intentaré acordarme de esta maravilla.
ResponEliminabsss
M'agrada la crema... el toc de poma li ha de donar un puntet!!
ResponEliminaI m'encanta la tassa... la tinc igualeta heheh
PTNTS
Dolça