CILINDRES DE CREMA
1 làmina de pasta fullada
Crema pastissera:
100 g de sucre
500 ml de llet
50 g de maizena
3 ous
1 cullerada de sucre vainillat
Per fer la crema pastissera treballem els ous
amb el sucre fins obtenir una barreja fina, després afegim la Maizena i
finalment afegim la llet calenta que podem haver aromatitzat amb canyella o
vainilla i no parem de remoure fins que arrenqui el bull. Llavors ho traiem del
foc i continuem remenant una estoneta més. Reservem dins la màniga pastissera
fins el moment de fer.la servir.
Per fer els cilindres tallem la pasta de full
en sis rectangles iguals i enrotllem cada motlle (jo he fet servir els de fer xuxos),
posant la unió a la part de baix. Pintem amb ou batut.
Els enfornem amb el forn calent a 200-220º
fins que estiguin daurats.
Una vegada fred els cilindres els omplim amb
la crema i els reguem amb caramel.
Espero que us agradi!
Pasta de full i crema ....per mi la combinació perfecte:
ResponEliminapetons
Amb un ajudant així, aquestes pastes de fulli crema tenen l'e`xit assegurat! Ara amteix en menjaria una per esmorzar ;)
ResponEliminaFacilets... i amb la maneta d'un ajudant com el que tens exquisits!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça