dissabte, 18 de febrer del 2012

CILINDRES DE CREMA

 Aquesta recepta és d'aquelles ràpides, fàcils, que quedes bé, que agrada a tothom, bé, no se que més dir-vos per aconseguir que la feu! La vaig fer amb l'ajuda del meu fill petit que cada vegada més li agrada entrar a la cuina, posar.se el seu davantal i posar imaginació i ganes per  fer qualsevol cosa! A més a més també va voler fer les fotos!



CILINDRES DE CREMA
Ingredients:
1 làmina de pasta fullada

Crema pastissera:
100 g de sucre
500 ml de llet
50 g de maizena
3 ous
1 cullerada de sucre vainillat 

Per fer la crema pastissera treballem els ous amb el sucre fins obtenir una barreja fina, després afegim la Maizena i finalment afegim la llet calenta que podem haver aromatitzat amb canyella o vainilla i no parem de remoure fins que arrenqui el bull. Llavors ho traiem del foc i continuem remenant una estoneta més. Reservem dins la màniga pastissera fins el moment de fer.la servir.
Per fer els cilindres tallem la pasta de full en sis rectangles iguals i enrotllem cada motlle (jo he fet servir els de fer xuxos), posant la unió a la part de baix. Pintem amb ou batut.
Els enfornem amb el forn calent a 200-220º fins que estiguin daurats.
Una vegada fred els cilindres els omplim amb la crema i els reguem amb caramel.

Espero que us agradi!



3 comentaris:

  1. Pasta de full i crema ....per mi la combinació perfecte:
    petons

    ResponElimina
  2. Amb un ajudant així, aquestes pastes de fulli crema tenen l'e`xit assegurat! Ara amteix en menjaria una per esmorzar ;)

    ResponElimina
  3. Facilets... i amb la maneta d'un ajudant com el que tens exquisits!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!