Aquestes galetes són fàcils de fer i encara
que no agradi el coco ni és nota. Ho vaig poder comprovar quan les vaig dur a
la feina per endolcir una reunió i a
mida que demanaven de que eren les cares anaven canviant segons els gustos dels
companys, però finalment fins i tot els més reticents van caure en la temptació
i no van quedar ni les engrunes!
ESTELS DE COCO
100 g de mantega pomada
140 g de farina
85 g de sèmola d’arròs
85 g de coco ratllat
2 rovells d’ou
1 culleradeta de sucre vainillat
200 g de sucre
Escalfar el forn a 180º.
Per preparar les galetes s’ha de barrejar la mantega pomada, la farina,
la sèmola i el coco (deixar una culleradeta per empolsimar les galetes), els
dos rovells d’ou, el sucre vainillat i el sucre fins formar una pasta que
ajuntarem bé amb les mans fins formar una bola. Deixar reposar 30 minuts.
Estirar la massa amb l’ajuda d’un corró posant
un film a sobre per facilitar la feina.
Tallar les galetes amb un motlle en forma d’estel
i anar-les posant en safates amb paper de forn i empolsimar-les amb una mica de
sucre i coco ratllat.
Coure les galetes uns 10 minuts.
Deixar refredar sense tocar-les.
Espero que us agradin!
La recepta torna a ser del llibre que em van
regalar pel meu aniversari “101 postres con fruta”