Aquestes magdalenes surten en el llibre PAN de
Xavier Barriga, d’ell he tret unes quantes receptes que a vegades vaig
modificant segons els gustos de casa.
Avui us presento les magdalenes clàssiques,
les de tota la vida, les de ous, farina, sucre i oli ( bé i uns quants
ingredients més) que queden boníssimes per esmorzar, berenar, a mitja nit...
MAGDALENES CLÀSSIQUES XAVIER BARRIGA
Ingredients:
125 g d’ous
175 g de sucre
60 ml de llet
190 ml d’oli de gira-sol
210 g de farina
5 g de llevat Royal
Un pessic de sal i la ratlladura d’una llimona
Agafem els ous i el sucre i els batem fins que
la barreja estigui ben homogènia. Després hem d’anar afegint la llet i l’oli a
poc a poc .
Una vegada tot barrejat afegim el Royal i la
raspadura de per finalment afegir la farina passada pel sedàs. Barregem molt bé
aquesta pasta i l’hem de deixar reposar a la nevera un mínim d’una hora (si és
més no passa res).
Escalfeu el forn a 250º.
Passat el temps de repòs, ompliu els motlles
de magdalenes amb la pasta fins una mica
més de la meitat i s’enforna uns 14 minuts, baixant la temperatura a 210º.
Ja teniu un bon esmorzar per demà!!!
Espero que us agradin!
Jo també les he fet alguna vegada i no fallen mai. Ara n'agafria un parell per esmorzar.
ResponEliminapetons
Són un clàssic sensacional.
ResponEliminaAra mateix n'agafaria un parell per esmorzar! ;)
oi que sempre surten bé! és una fòrmula fantàstica! petons
ResponEliminaBonissimes !!
ResponEliminaQuin aspecte mes maco.
Una abraçada
Sara