dissabte, 23 de març del 2013

MAGDALENES CLÀSSIQUES XAVIER BARRIGA



Aquestes magdalenes surten en el llibre PAN de Xavier Barriga, d’ell he tret unes quantes receptes que a vegades vaig modificant segons els gustos de casa.
Avui us presento les magdalenes clàssiques, les de tota la vida, les de ous, farina, sucre i oli ( bé i uns quants ingredients més) que queden boníssimes per esmorzar, berenar, a mitja nit...


MAGDALENES CLÀSSIQUES XAVIER BARRIGA
Ingredients:
125 g d’ous
175 g de sucre
60 ml de llet
190 ml d’oli de gira-sol
210 g de farina
5 g de llevat Royal
Un pessic de sal i la ratlladura d’una llimona
Agafem els ous i el sucre i els batem fins que la barreja estigui ben homogènia. Després hem d’anar afegint la llet i l’oli a poc a poc .
Una vegada tot barrejat afegim el Royal i la raspadura de per finalment afegir la farina passada pel sedàs. Barregem molt bé aquesta pasta i l’hem de deixar reposar a la nevera un mínim d’una hora (si és més no passa res).
Escalfeu el forn a 250º.
Passat el temps de repòs, ompliu els motlles de magdalenes amb la pasta  fins una mica més de la meitat i s’enforna uns 14 minuts, baixant la temperatura a 210º.
Ja teniu un bon esmorzar per demà!!!



Espero que us agradin!

4 comentaris:

  1. Jo també les he fet alguna vegada i no fallen mai. Ara n'agafria un parell per esmorzar.
    petons

    ResponElimina
  2. Són un clàssic sensacional.
    Ara mateix n'agafaria un parell per esmorzar! ;)

    ResponElimina
  3. oi que sempre surten bé! és una fòrmula fantàstica! petons

    ResponElimina
  4. Bonissimes !!
    Quin aspecte mes maco.
    Una abraçada
    Sara

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!