Fa dies vaig descobrir un nou bloc food and wellness i una de les
receptes que em va cridar més l’atenció va ser aquest pastís de cigrons amb
xocolata, que va ser tota una novetat per presentar en els amics.
Només els hi vaig demanar els ingredients i es clar!!!! ningú va endevinar
que portava cigrons!!!
Us el presento i espero que el proveu!!!
Ahhhh i feu el joc d’endevinar!!!
PASTÍS DE CIGRONS I XOCOLATA
La pell d’una taronja
140 g de sucre morè
200 g de cigrons cuits
1 plàtan
150 g de suc de taronja
3 ous
80 g de cacau pur
1 culleradeta de llevat Royal
50 g de nous
Escalfem al forn a 180º.
En el got de la Thermomix triturem la pell de
la taronja juntament amb el sucre uns 20 seg. Vel. 7
Després afegim els cigrons, el plàtan i el suc
de la taronja que havíem tret la pell i triturem tot 30 seg. a vel. 5-10.
Seguidament afegim els ous d’un en un a vel. 3’5.
Una vegada ben barrejats els ous, parem i afegim el cacau, el llevat i
programem 10 seg. vel. 6.
Afegim les nous i remenem amb l’espàtula.
Posem la barreja en un motlle de plum cake
engrassat i el coem uns 40-45 minuts.
Una vegada fred el desemmotllem i adornem amb
sucre llustre.
Espero que us agradi!!!
Molt original!!! cigrons com a pastiss??? tindrem que provaro.
ResponEliminaBessets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es
Espero que el tastarem, però no m'enganyaras, ja se que duu cigrons. jaja. com sempre un 10
ResponEliminaJo tampoc hauria encertat mai els sigrons.La veritat es que perque ho expliques a la recepta que a la vista imposible acertar-ho.
ResponEliminapetons
He hagut de llegir dos cops els ingredients, je je je... Un pastís amb cigrons!!!
ResponEliminaEm sembla molt original, serà qüestió de provar-lo ;)
Diferent de fer però per a xocoaddictes serà una sorpresa!!!
ResponEliminaQue original, t'ha quedat molt bonic!
ResponEliminaCigrons en un pastís, no m'imagino el gust. S'haurà de fer.
ResponEliminaNani
Cigrons,cigrons,cigrons!!!
ResponEliminaMolt original.., segur que molt bo també.
ResponEliminaDe cigrons? M'has deixat amb la boca oberta!
ResponEliminaPetons
Molt curios aquest pastis. AMb farina de cigrons si que he vist alguna cosa però amb cigrons cuits no m´ho hagués imaginat. L'haurem de tastar! :-).
ResponEliminaFins aviat!
Enhorabona! Ja fris de fer-lo.
ResponEliminaMe podries suggerir alguna alternativa al plàtan? Moltes gràcies