dimecres, 6 de març del 2013

PASTÍS DE CIGRONS I XOCOLATA



Fa dies vaig descobrir un nou bloc food and wellness i una de les receptes que em va cridar més l’atenció va ser aquest pastís de cigrons amb xocolata, que va ser tota una novetat per presentar en els amics.
Només els hi vaig demanar els ingredients i es clar!!!! ningú va endevinar  que portava cigrons!!!



Us el presento i espero que el proveu!!!
Ahhhh i feu el joc d’endevinar!!!



PASTÍS DE CIGRONS I XOCOLATA
Ingredients:
La pell d’una taronja
140 g de sucre morè
200 g de cigrons cuits
1 plàtan
150 g de suc de taronja
3 ous
80 g de cacau pur
1 culleradeta de llevat Royal
50 g de nous

Escalfem al forn a 180º.
En el got de la Thermomix triturem la pell de la taronja juntament amb el sucre uns 20 seg.  Vel. 7
Després afegim els cigrons, el plàtan i el suc de la taronja que havíem tret la pell i triturem tot 30 seg.  a vel. 5-10.
Seguidament afegim els ous d’un en un a vel. 3’5. Una vegada ben barrejats els ous, parem i afegim el cacau, el llevat i programem 10 seg. vel. 6.
Afegim les nous i remenem amb l’espàtula.
Posem la barreja en un motlle de plum cake engrassat i el coem uns 40-45 minuts.
Una vegada fred el desemmotllem i adornem amb sucre llustre.




Espero que us agradi!!!

12 comentaris:

  1. Molt original!!! cigrons com a pastiss??? tindrem que provaro.
    Bessets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es

    ResponElimina
  2. Espero que el tastarem, però no m'enganyaras, ja se que duu cigrons. jaja. com sempre un 10

    ResponElimina
  3. Jo tampoc hauria encertat mai els sigrons.La veritat es que perque ho expliques a la recepta que a la vista imposible acertar-ho.
    petons

    ResponElimina
  4. He hagut de llegir dos cops els ingredients, je je je... Un pastís amb cigrons!!!
    Em sembla molt original, serà qüestió de provar-lo ;)

    ResponElimina
  5. Diferent de fer però per a xocoaddictes serà una sorpresa!!!

    ResponElimina
  6. Cigrons en un pastís, no m'imagino el gust. S'haurà de fer.
    Nani

    ResponElimina
  7. Molt original.., segur que molt bo també.

    ResponElimina
  8. De cigrons? M'has deixat amb la boca oberta!
    Petons

    ResponElimina
  9. Molt curios aquest pastis. AMb farina de cigrons si que he vist alguna cosa però amb cigrons cuits no m´ho hagués imaginat. L'haurem de tastar! :-).
    Fins aviat!

    ResponElimina
  10. Enhorabona! Ja fris de fer-lo.
    Me podries suggerir alguna alternativa al plàtan? Moltes gràcies

    ResponElimina

Ànims deixeu comentaris!!!!