Ja sabeu com m'agraden les quiche i ara per fi ja tinc a qui li agraden a casa!!! La meva filla s'ha unit al club de les quiche i cada setmana en fa una per quan s'ajunta amb els amics. Sort que en el bloc en tinc unes quantes i poc a poc afegirem més ja que la imaginació és infinita amb el tema de les quiche.
Aquesta la vaig fer per una trobada amb els amics i la meva filla ja la copiada unes quantes vegades!!! Serà perquè és molt bona???
I també us he de dir que abans de publicar-la ja l'havia passat apuntada en un tros de paper!!!
QUICHE DE PORROS I XAMPINYONS
Ingredients:
1 base de pasta brisa
1 porro
5 xampinyons
150 g de pit de gall d’indi ( o pernil dolç)
3 ous
200 g de llet
200 g de nata per cuinar
Sal, pebre i nou moscada
50 g de formatge en pols de Menorca + 25 g més
125 g de mozzarella fresca ( en el meu cas de
Menorca)
Preescalfem el forn a dalt i baix i ventilador
a 200º
Posem la base de pasta brisa en un motlle rodó,
tallem les restes dels costats i punxem tota la base.
Tallem el porro en julienne i reservem
Tallem els xampinyons a làmines primes i
reservem.
Tallem el pit de gall d’indi a trossets petits
i reservem.
En un bol posem els ous, la llet , la nata, sal, pebre, nou moscada i els 50 g de
formatge i triturem.
Després afegim el porro, els xampinyons i i l'embotit.
Tota la barreja la posem a sobre de la pasta,
empolsimem amb els 25 g de formatge en pols i posem rodanxes de mozzarella
fresca.
Enfornem 35 minuts aproximadament a 200º.
Espero que us agradi!
com m'arriben a agradar les quiches!! i quin color té la teva! petons
ResponEliminaEs clar Roser!!! els ous són de les nostres gallines!!! jajaja
ResponEliminaA mi també m'encanten les quiches!!! La teva filla é smolt intel·ligent :)
ResponEliminaT'ha quedat sensacional.
Qué bones les quiches! I aquesta porta uns ingredients que m'encanten! És un plat que ens serveix per quedar bé quan tenim visites sorpresa.
ResponEliminaPetons