Una bona opció per fer per aquestes festes que s'acosten!! Es pot fer en una sola porció o en porcions individuals o fins i tot en porcions de tastet!
Espero que us serveixi com idea per un entrant, un primer o un aperitiu!
QUICHE D’ESPÀRRECS VERDS I MOZZARELLA
Espero que us serveixi com idea per un entrant, un primer o un aperitiu!
QUICHE D’ESPÀRRECS VERDS I MOZZARELLA
Ingredients:
1 massa de pasta
brisa o fer-la com indico aquí
1 sobre
d’espàrrecs congelats o collits per nosaltres mateixos
1 ceba petita
1 all
1 bola de mozzarella
fresca
350 ml de llet
3 ous
Sal pebre i nou
moscada
Encenem el forn a
200º dalt i baix i ventilador.
Estirem la massa
en un motlle rodo d’uns 24cm de diàmetre i punxem tota la base.
Mentre el forn
s’escalfa, fem el farcit de la quiche que consisteix en tallar la ceba i l’all ben
petit i sofregir amb una mica d’oli. Tallar els espàrrecs (si són collits
nostres) o si són congelats els afegim directament a la paella amb el foc baix
i ho coem tot junt uns 15 minuts. Una vegada cuit posem el farcit a sobre la
massa i afegim la següent barreja de llet, ous, formatge i la sal, el pebre i la nou moscada.
Posem per sobra
la mozzarella tallada a rodanxes finetes i enfornem uns 35 minuts.
Punxar amb un
escuradents per mirar si està prou cuita!
Espero que us
agradi!
Co0m tot ha d'estar bonnniiiisssssimmmmm co0m dieu pere aqui.
ResponEliminaSóc fan de les quiches, amb qualsevol farcit i a qualsevol moment. Així que la teva proposta em sembla sensacional!
ResponEliminaHola, una pregunta: veig que totes les quiches es fan amb crema de llet. Aquesta en canvi és amb llet. És correcte?
ResponElimina