dimecres, 22 d’agost de 2012

COCA DOLÇA AMB CREMA





Aquesta coca que us presento la vaig fer fa uns dies per portar-la a casa d’uns amics. Com que ja havia preparat una de tomàquet i una de sofregit em vaig decidir per fer-la amb crema. És una coca que es pot adornar amb fruita, melmelada, crema o fins hi tot sobrassada i queda boníssima!!! Si no voleu posar res de res, s’empolsima amb sucre llustre i ja està!!!



COCA DOLÇA AMB CREMA
Ingredients:
180 g de llet
150 g de sucre
60 g de llevat de Forner
80 g de mantega
40 g de seu (llard)
2 ous
300 g de farina normal
300 g de farina de força

Crema:
100 g de sucre
500 ml de llet
25 g de Maizena
3 ous
Canyella en pols






Fem la crema pastissera, posant tots els ingredients en el got de la thermomix i programar 7 minuts a 90º i velocitat 4. Deixar refredar en un bol tapada amb un paper film o dins la mànega  pastissera.
Escalfem el forn a 160º.
Per fer la coca posarem la llet i el sucre en el got de la thermomix i programarem 2 minuts a 37º i velocitat 5.
Després afegim el llevat, la mantega, el seu i els ous i ho barregem 15 segons a velocitat 4.
Després afegim la farina normal i barregem 15 segons a velocitat 5.
Després afegim la farina de força i programem  2 minuts a velocitat “espiga”. Deixar pujar dins el got.
Una vegada ha pujat la traiem i l’estirem a sobre una safata del forn i la deixem pujar. Quan ja ha pujat posem la crema pastissera i l’enfornem amb el forn calent per espai de 25 minuts.
Empolsimem amb sucre llustre.
Espero que us agradi!


dimecres, 1 d’agost de 2012

MELÓ AMB PERNIL

Avui us presento un plat d'aquells fàcils de fer i que per la seva facilitat casi ni s'hauria de publicar però és un plat tant refrescant, ràpid i bo de fer que m'he atrevit a presentar-lo.




També  hi ha que dir que és un plat de cada dia ( si més no per la presentació que us he fet), però que si el volem com a plat de diumenge podem fer broquetes, fer boletes i servir amb encenalls de pernil dins una copa...Aquí va la imaginació personal!

Ingredients:
Un bon meló fresc
Pernil salat del bo

Tallem el meló a llenques i a cada llenca li fem talls perpendiculars sense arribar a la pell.
A sobre del meló posem el pernil i el deixem a la nevera fins el moment de servir.
Què us sembla? Més fàcil i bo impossible!!!



Espero que us agradi!

PD: he desaparegut uns quants dies i no per ganes de publicar coses però ara mateix estic publicant des d'un altre ordinador ja que el meu està en fallida i és on tinc totes les receptes i fotos. Encara estic intentant reanimar-lo cosa que vull creure que aconseguiré.
Fins aviat!!!