dijous, 26 de març de 2015

PASTA FULLADA AMB PINYA

I avui un altre d'aquelles receptes tan bones de fer que a vegades penso que no val la pena ni publicar, però com que sempre que faig bandes d'aquestes a tothom agraden molt doncs us presento un altre èxit a casa!



PASTA FULLADA AMB PINYA



Ingredients:
1 làmina de pasta fullada

Crema pastissera:
100 g de sucre
500 ml de llet
50 g de maizena
3 ous
1 cullerada de sucre vainillat
 
Pinya en suc i alguna maduixa

El primer que farem és la crema pastissera perquè ha de refredar.
Per fer la crema pastissera treballem els ous amb el sucre fins obtenir una barreja fina, després afegim la Maizena i finalment afegim la llet calenta que podem haver aromatitzat amb canyella o vainilla i no parem de remoure fins que arrenqui el bull. Llavors la traiem del foc i continuem remenant una estoneta més. Reservem dins la màniga pastissera fins el moment de fer·la servir.

Encenem el forn dalt i baix amb ventilador a uns 200º

Tallem la làmina de pasta fullada a la mida de les porcions que volguem fer.

Pintem amb ou i posem una capa prima de crema pastissera que ajudarà que en el moment de coure la massa central no pugi.

Courem la massa uns 10 minuts aproximadament.

Deixem refredar i tornem a posar crema pastissera a cada tros de pasta a sobre posem la pinya que haurem deixat que escorri els suc i les maduiexes intercalades.


Finalment podem pintar amb gelatina neutra.




Espero que us agradi!