
PASTA CHOUX FARCIDA DE PATÉ D’ATUN
La pasta choux és una de les meves preferides ja que la pots fer dolça, salada i amb els farciments que vulguis.
Aquesta vegada la vaig dur a casa d’uns amics com entrant ja que tothom havia de portar coses per posar en comú i anar picant.
Ingredients
250 grs d’aigua
100 grs de mantega
1 pessic de sal
1 pessic de sucre
160 grs de farina
4 ous
Farcit
1 llauna d’atun en escabetx
Olives
2 ous durs
Mantega per lligar
Fer la pasta choux (jo l’he feta amb la thermomix però es pot fer a mà)
Posar en el got l’aigua, la sal, el sucre i la mantega i programar 8 minuts, 100º velocitat 4.Afegir la farina de cop i programar 15 segons a velocitat 4. Deixar refredar separant el got de la màquina.
Posar el got de nou i programar velocitat 4 per afegir els ous d’un amb un. Col•locar la pasta en una mànega pastissera i fer les boletes.
Escalfar el forn a 250º i baixar-lo a 200º quant els enfornem. Tardaran uns 20 minuts.
Deixar refredar i omplir-los a la crema següent. Barrejar l’atun amb els ous durs ratllats, les olives talladetes i la mantega tova. Anar omplint els choux.
Espero que us agradi !!!
4 comentaris:
Un entrant molt bo!! I amb el farcit de tonyina... mmm!! :)
Petons!
Que bones aquestes pastetes de tonyina. Jo no n'he fet mai amb pasta choux, potser m'animaré, per no fer-ho sempre tot amb pasta de full o pasta brisa... s'ha d¡aprendre i variar!
PTNTS
Dolça
El dia que vaig descobrir que fàcil que era fer lioneses o profiteroles vaig decidir que no les compraria mai més a una pastisseria :)
A casa queden molt millor!
M'apunto el farcit de tonyina, és un aperitiu per quedar la mar de bé!
Hola a totes: jo crec que és una pasta molt agraida i fàcil de fer i omplir. Queden molt bones fetes a casa i la variant que vaig posar de fetes amb formatge és boníssima.
Petons a totes!!
Publica un comentari a l'entrada