dimarts, 21 de juliol del 2009

COCA DE SOFREGIT




Aquesta coca aquí es diu de SOFRIT però a mi encara no em surt dir-la així.
Es molt fàcil de fer i molt bona per una tarda que quedes amb els amics o quan tens excedents dels aliments que porta.

Ingredients:

100 grs d’aigua
100 grs d’oli o 50 d’oli i 50 de seu
30 grs de llevat de forner
300 grs de farina
Una mica de sal i sucre

1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 ceba
Esberginia
70 grs d’oli
Sal


Jo la faig amb la thermomix per la rapidesa que això comporta.
Posar l’aigua, l’oli, i el sucre 1 minut a 37º i vel. 2.
Després afegir el llevat, la farina i la sal 20 segons a vel. 6.
Posar la pasta a sobre de la placa de forn i acabar de juntar-la per després estirar-la.
Deixar pujar mentres preparem el sofregit.

Posar els pebrots, la ceba i l’oli a la thermo per triturar-ho durant 3-4 segons a vel. 4 ½, a mi m’agrada que quedi petitó.
Després tallo a ma l’esberginia.
Posar el sofregit a sobra de la pasta i col•locar l’esberginia per sobra.
Enfornar 30 minuts a 180º.
Queda cruixent i bona.
Es pot menjar calenteta i freda.
Espero que us agradi!!!