dijous, 16 de juliol del 2009

FLAM D'AMETLLES


Aquest flam és una variació del flam de coco però amb ametlles torrades i trossejades.

Ingredients:
1 pot petit de llet condensada
La mateixa quantitat de llet
3 ous
60 gr d’ametlles torrades
Caramel liquid


Barrejar la llet condensada, la llet i els ous, afegir les ametlles torrades.

Preparar un motlle d'un litre amb el caramel, posar la barreja anterior i tapar-lo amb paper d'alumini i dos fulls de paper de mans. Posar un litre d'aigua dins la thermo i programar 5 minuts varoma velocitat 2. Quan hagi passat el temps posar 30 minuts a la mateixa velocitat i varoma i posar el varoma a sobre. Deixar coure i esperar uns 5 minuts a treure'l per no cremar-nos.

Al forn es posa amb bany maria a 180º uns 30 minuts. Millor punxar per veure si està cuit del tot.

A l'olla a pressió es posa aigua fins la mitat del motlle es tapa amb paper d'alumini i es cou uns 20-30 minuts.

Espero que us agradi!!!

1 comentari:

Mercè ha dit...

El flam és d'aquelles receptes que admet mil variants i totes ben bones! :)
T'ha quedat amb una presentació fantàstica!
Petons!