

Com ja us havia explicat altres vegades aquesta es la massa que m'agrada més per fer les coques tapades, és una massa d'empanada que es treballa molt bé i és agraïda d'estirar.
COCA TAPADA DE PEBROTS ESCALIVATS
Ingredients
50 grs d'aigua
50 grs d'oli d'oliva
50 grs de vi blanc
30 grs de llevat
Una mica de sucre
1 ou
50 grs de mantega o seu
1 culleradeta de sal
450 grs de farina
Farcit
3 pebrots
3 esbergínies
2 llaunes de tonyina
Olives
El dia abans si no es vol fer tot el mateix dia escalivem els pebrots i les esbergínies al forn per poder treure la pell i tallar-los a tiretes. Jo poso el grill i en 20 minuts anant donant la volta es couen molt bé.
Per fer la massa es posen els líquids en el got de la thermomix i es programa 1 minut a 37º i vel. 1.
Després afegim el llevat i el sucre i programem 3 segons a vel. 4.
Finalment afegim la resta d'ingredients barrejant 15 segons a vel. 6 i 2 minuts a vel. espiga.
Queda una massa molt maca s'hi s'enganxa als dits posar una mica de farina.
Dividim la massa en dues parts i estirem una a la safata de forn, posem el farcit a sobre, primer els pebrots i les esberginies, a sobre la tonyina i finalment les olives.
Després estirem l' altra resta de massa (jo la faig a sobre una base de silicona que és de la mateixa mida que les safates i després ho poso damunt i trec la silicona i així és molt fàcil).
Adornar segons gustos i pintar amb ou batut molt bé.
Enfornar al forn precalentat a 200º uns 30 minuts.
Espero que us agradi!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada