dissabte, 29 d’agost de 2009

COCA TAPADA DE PEBROTS ESCALIVATS



Com ja us havia explicat altres vegades aquesta es la massa que m'agrada més per fer les coques tapades, és una massa d'empanada que es treballa molt bé i és agraïda d'estirar.


COCA TAPADA DE PEBROTS ESCALIVATS

Ingredients

50 grs d'aigua
50 grs d'oli d'oliva
50 grs de vi blanc
30 grs de llevat
Una mica de sucre
1 ou
50 grs de mantega o seu
1 culleradeta de sal
450 grs de farina

Farcit

3 pebrots
3 esbergínies
2 llaunes de tonyina
Olives


El dia abans si no es vol fer tot el mateix dia escalivem els pebrots i les esbergínies al forn per poder treure la pell i tallar-los a tiretes. Jo poso el grill i en 20 minuts anant donant la volta es couen molt bé.

Per fer la massa es posen els líquids en el got de la thermomix i es programa 1 minut a 37º i vel. 1.
Després afegim el llevat i el sucre i programem 3 segons a vel. 4.
Finalment afegim la resta d'ingredients barrejant 15 segons a vel. 6 i 2 minuts a vel. espiga.
Queda una massa molt maca s'hi s'enganxa als dits posar una mica de farina.
Dividim la massa en dues parts i estirem una a la safata de forn, posem el farcit a sobre, primer els pebrots i les esberginies, a sobre la tonyina i finalment les olives.
Després estirem l' altra resta de massa (jo la faig a sobre una base de silicona que és de la mateixa mida que les safates i després ho poso damunt i trec la silicona i així és molt fàcil).
Adornar segons gustos i pintar amb ou batut molt bé.
Enfornar al forn precalentat a 200º uns 30 minuts.

Espero que us agradi!!!