dijous, 22 d’abril de 2010

ROLES D'ENDÍVIA


Després de molts de dies sense escriure, començo a donar senyals de vida amb aquesta recepta tan senzilla i tan bona a la vegada. Queda cruixent i és un altre manera que els nens mengin més verdures.

A casa ara tenim moltes "endívies" , aquí a Ciutadella a l'escarola li diuen endívia i amb ella fan una mena de bunyols,croquetes,rebossat... que està molt bo i és molt fàcil de fer.

Ingredients

Endívia
All
Julivert
Llet
Ou
Farina
Sal
Royal

Netegem l'endívia molt bé i la centrifuguem perquè tregui tota l'aigua. Després la tallem molt petita. Afegim l'all i julivert també molt petit, una cullerada de llevat Royal no molt gran, un rajolí de llet, l'ou una mica batut, sal i una mica de farina per lligar. Ha de quedar una pasta una mica espesa per poder agafar-la a cullerades.

Anem agafant pasta i l'anem fregint amb oli calent fins que l'acabem tota.
Espero que us agradi!!!

6 comentaris:

Sonia - L'Exquisit ha dit...

No coneixia aquesta recepta...la farem!

La cuina vermella ha dit...

wow, quina delícia, aquest bunyolets d'endívia han de ser sublims. Molts petons.

guspires que viatgen amb el vent (Gemma) ha dit...

Tenen una pinta excel·lent. Benvinguda de nou!
Una abraçada. Feliç dia de Sant Jordi, guapa!

Gemma ha dit...

Una recepta ben original, aqui no tenim costum de fer les endivies aixi. Han de quedar cruixents per fora i meloses per dins, mmm...

M .E. E.G ha dit...

MOLT TIPIC DE LA ILLA
jo las solec fer anb truita tambe QUEDAN BONISIMAS
SALUT

Sílvia A. ha dit...

Holaaaa: jo les vaig coneixer aquí a Ciutadella i ara ja les he incorporat el cada dia.