dissabte, 16 d’octubre del 2010

COPA DE CREMA AMB POMA GRATINADA

La crema pastissera és una de les cremes que m’agraden més fer i menjar, trobo que queda molt fina i serveix per tantes coses.


Aquesta vegada l’he acompanyat de poma i l’he gratinat al forn uns minuts. La combinació ja sabem que queda ben bona però amb aquesta presentació va agradar molt a casa.






Ingredients

1 poma

100 g de sucre

500 ml de llet

50 g de maizena

3 ous



La crema pastissera la vaig fer amb la Thermomix i van ser 7 minuts a 90º i velocitat 4 posant tots els ingredients junts.

Després la vaig posar a les copes i finalment vaig adornar amb uns talls de poma molt prims.

Ho vaig gratinar al forn fins que les pomes es van dorar.

Unes postres molt senzilles i ràpides de fer que pel dia a dia queden ben bones.

Espero que us agradin!






5 comentaris:

Gemma ha dit...

Totalment d'acord, la poma i la crema pastissera lliguen molt bé! A casa ho fem al revés: faig les pomes al forn i després les farceixo de crema, je je je... el resultat és el mateix: sensacional! ;)

Sílvia A. ha dit...

M'agrada la teva idea!

Visc a la Cuina ha dit...

Que bo, que bo, que bo, tens raó que la crema i la poma lliguen d'allò més bé!

Eva Flores ha dit...

jo tb estic d'acord, la combinació poma-crema és molt bona.
pt!

ANNAFS ha dit...

Molt bona! Amb la poma gratinada, deliciosa