Aquesta és una recepta d’aquelles
que cada vegada que obria el llibre de la Montserrat Seguí em donaven ganes de
fer-la.
Ja sabeu que a casa agraden
molt els formatges i tenint unes quantes restes de formatges per dins de la
nevera no em vaig poder resistir a preparar la recepta!!!
Jo, la vaig simplificar
pel fet que no vaig fer la pasta de full i amb això amb poc més de 15 minuts
podem muntar el plat i treure’l a taula!
FULLAT DE FORMATGES
Ingredients:
1 làmina de pasta de
full
Crema de formatge:
40 g de farina
375 ml de llet
50 g de mantega
1 ou
100 g de formatges
ratllats (emmental, gruyere, mozzarella...)
Escalfar el forn a 200º
dalt i baix i ventilador.
Tallar la làmina de
pasta fullada en forma de rectangles, quadrats, triangles...
Marcar unes línies per
sobra i pintar amb ou una mica batut.
Una vegada cuit deixem
que es refredi i obrim per la meitat els trossos de pasta fullada.
Fem la crema de formatge
desfent la mantega a foc fluix en un caçó de porcellana, després afegim la
mantega i deixem que es torri una mica, seguidament aboquem la llet a poc a poc
mentre remenem amb el batedor.
Deixem que cogui una
mica i afegim sal, pebre i nou moscada.
Després afegim el rovell
de l’ou i seguidament els formatges ratllats tot remenant acuradament.
Omplir cada quadrat amb
la crema de formatge.
Espero que us agradi!
Recepta simplificada del
llibre “Cuinar és senzill” de Montserrat Seguí
7 comentaris:
Quina bona pinta!
una recepta ideal per aprofitar aquestes restes de formatge que ja no vol ningú...
Boníssims!
Ei Teresa! tu per aqui!!!!
A mi també m'encanta la pasta de full, es molt versàtil. No coneixia el teu bloc, em quedo una estoneta per aquí a veure que més coses bones tens.
Jo també en tinc un, si em vols visitar em farà molta il.lusió, em trobes aquí
http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com/
M' agrada molt aquesta proposta, a mi també m' encanta el formatge de tot tipus.
Apa!!! tot això ho tenies pendent de penjar?. Tot ha de ser bonnnniiiiissssssimmmmmm. Petons
Hola: a mi també m'agraden els comentaris, je je.
Publica un comentari a l'entrada